Welke hulpmiddelen heb ik nodig om een tuin te starten?

Het kopen van uw eerste tuingereedschap kan overweldigend zijn omdat er verschillende tuingereedschap op de markt zijn. En je zou geen geld willen uitgeven aan elk tuingereedschap dat je ziet.

Welke hulpmiddelen heb ik nodig om een tuin te starten?

Het kopen van uw eerste tuingereedschap kan overweldigend zijn omdat er verschillende tuingereedschap op de markt zijn. En je zou geen geld willen uitgeven aan elk tuingereedschap dat je ziet. Gelukkig zijn er enkele gereedschappen en benodigdheden die tuinieren een stuk eenvoudiger kunnen maken. Dus, welke hulpmiddelen heb je nodig om een tuin te beginnen? Snoeischaren behoren tot de essentiële tuingereedschap.

Een handsnoeischaar is zeer veelzijdig om kleine takken van meerjarige planten, bomen of struiken te snoeien of te snijden. Terwijl planten overgroeien, uit de hand lopen en het overnemen, helpt een snoeischaar u om van dergelijke planten af te komen. Bovendien heb je snoeischaar nodig voor het snijden van groenten of fruit, en bloemen voor een boeket. Handsnoeischaar kan ook nuttig zijn voor het oogsten van rijpe groenten zonder de plant te beschadigen.

Een handcultivator ziet eruit als een mini-tuinvork, vaak met drie tanden. Het helpt de grond te krabben om klein onkruid te verwijderen en de grond op te ruwen, zowel in de tuin als in een container. Je kunt meestal een handtroffel en handcultivator beschikbaar hebben in een set op Amazon (soms met een snoeischaar). Handtroffels helpen bij het transplanteren van perkplanten en kruiden en zijn ook behoorlijk opmerkelijk als je de containers moet planten en het onkruid eruit moet halen.

Nog een belangrijk tuingereedschap om te overwegen bij het opsommen van „welke hulpmiddelen heb je nodig om een tuin te beginnen? Water is leven in een tuin. Uw tuinslang moet elk gebied of elke plant van uw tuin kunnen bereiken en besproeien. Wees voorzichtig met slanglengtes bij het kopen van een slang, omdat dit de waterdruk beïnvloedt. Een langere slang resulteert in een lagere waterdruk.

Hoewel vinylslangen goedkoper zijn, gaan ze meestal niet lang mee. Het is zeer waarschijnlijk dat je wat zwaar werk nodig hebt in je tuinleven, zoals het verplaatsen van extra grond, enz. Kruiwagens zijn belangrijk tuingereedschap om toe te voegen aan uw lijst met essentieel tuingereedschap. Het gebruik van een kruiwagen of tuinwagen kan ook helpen om uw rug te beschermen, altijd het risico op spanning door regelmatig te buigen om uw tuin te planten en te wieden.

Dit waren dus de essentiële tuingereedschap die je nodig hebt om een tuin te beginnen, samen met enkele handige tips voor het verzorgen en slijpen van je tuingereedschap. Botanische fotograaf Ellen Hoverkamp beveelt Foxgloves aan. Ze zijn gemaakt van hightech sportstof dat waterbestendig, ademend is en een vormpasvorm biedt die is beschreven als een 'tweede huid'. Voor takkenscharen in aambeeldstijl bevelen onze redacteuren de Tabor Tools GG12 Anvil Lopper aan.

Het kan takken met een diameter tot 2 inch snijden en is perfect voor droge of houtachtige groei. Het lemmet van koolstofstaal blijft scherp, waardoor het snijden gemakkelijk is. Koop de Tabor GG12 Anvil Loppers op Amazon. Landschapsontwerper Genevieve Schmidt beveelt de Radius Garden 203 Pro ergonomische stalen graafvork aan.

De roestvrijstalen, vierkante tanden zijn bestand tegen roest en de ergonomische handgreep heeft een antisliphandgreep. Koop de Pro roestvrijstalen graafvork op Amazon. Uitvoerend directeur van de Coastal Maine Botanical Gardens William Cullina beveelt de King of Spades Model 38 Balling Spade aan. Het heeft een vrijwel onbreekbaar handvat gemaakt van legeringsbuizen en een warmtebehandeld mes met een scherpe rand.

Koop de King of Spades ballenschop op Amazon. Onze redactie beveelt de Gardenrite Adjustable Garden Leaf Rake aan. De harkkop zet uit van 7 tot 22 inch en wanneer deze in de ingeklapte positie wordt opgeslagen, neemt hij minder ruimte in beslag. Koop de Gardenrite Adjustable Rake op Amazon.

. Het heeft een hoogwaardige kop van gehard staal die zijn scherpe rand goed vasthoudt. Hij is aan 3 zijden geslepen zodat hij onder alle hoeken kan worden gebruikt. Koop de Rogue Garden Hoe 575G op Amazon.

Voor gebruik buitenshuis bevelen onze redacteuren de Bloem Deluxe gieter aan met een ontwerp met dubbele handgreep en verwijderbare sproeier. Het is BPA-vrij en heeft een capaciteit van 2,5 gallon. Koop de Bloem Deluxe Gieter op Amazon. Onze redactie beveelt de Marathon Dual-Wheel Yard Rover aan.

Met slechts 29 pond in totaal weegt hij 25% minder dan een traditionele kruiwagen, en de enkele handgreep maakt het gemakkelijk om te duwen, te trekken en te dumpen. Koop de Marathon Dual-Wheel Yard Rover op Amazon. Je kunt vaak een handtroffel en handcultivator beschikbaar zijn in een set (soms met een snoeischaar), omdat het zulke essentiële tuingereedschap zijn. Een handtroffel is een must-have.

Het is een van de eerste gereedschappen die nodig zijn om een tuin te starten. Deze kleine, handschoppen zijn ideaal voor het graven van kleine gaatjes zoals het soort dat je zou maken bij het planten van bloemen of bollen. Ze helpen ook bij het opgraven van onkruid, het verplanten van zaailingen, het verplaatsen van kleine planten en het breken van grond of hardnekkige wortels (voor al die wortelgebonden kwekerijpotten). Terwijl plastic troffels in een mum van tijd werken, hebben handtroffels van de hoogste kwaliteit een metalen mes en een houten handvat.

Je hebt dit gereedschap niet nodig voor een kleine containertuin, maar een tuinschop is een must-have als je een moestuin of een verhoogd tuinbed wilt laten groeien. Zie het als de oudere broer of zus van een handtroffel. Het doet allemaal hetzelfde, maar dan op grotere schaal. Het helpt je grote gaten te graven, vuil te verplaatsen en grotere vegetatie te planten zoals struiken, struiken en bomen.

Er zijn veel verschillende soorten tuinschoppen, waaronder schoppen met vierkante punten (tuinschoppen) die helpen bij het maken van nauwkeurige sneden. Als je op zoek bent naar een optie voor alle doeleinden, kies dan voor een schuine schop met een puntige punt. Deze staan bekend als graafschoppen. Tuinen hebben meer water nodig dan andere.

U kunt een lokale watergift buiten huren of de tijd tussen het besproeien verlengen door droogtebestendige of inheemse planten te kiezen. Hoe dan ook, je hebt nog steeds een gieter nodig. Hier komt een gieter of tuinslang om de hoek kijken. Een tuinhark is niet dezelfde soort hark die je zou gebruiken om gevallen bladeren op te ruimen.

Het is een stuk steviger en wordt geleverd in zowel draagbare als full-size variëteiten. Wat de hark tot een tuinhark maakt, zijn de metalen tanden. Ze zijn in een rechte hoek gebogen om u te helpen gemakkelijk in de grond te breken en puin weg te ruimen. LOVEDAY Seed Starter Tray Plant Kit 2-Pack Elke container met drainagegaten kan worden gebruikt om zaden te starten, maar speciaal ontworpen zaadstartpotten en trays bieden optimale omstandigheden en stellen je in staat om veel zaden in een kleine ruimte te starten.

De Loveday Seed Starter Tray Plant Kit wordt geleverd met lekvrije trays, zodat je zonder rommel water kunt geven en een koepel vocht en vocht vasthoudt tijdens de kiemperiode. Murphy zegt dat een goede vuistregel is dat wanneer er twee echte bladeren zijn, je zaailingen klaar zijn om buiten naar het tuinbed te worden verplaatst. Acurite roestvrijstalen bodemthermometer Beginnende tuinders geven zichzelf vaak de schuld als hun zaden niet opkomen. Maar in hun opwinding om te beginnen met planten, vergeten ze vaak de bodemtemperatuur te controleren.

Zelfs als de lucht warm is, kan de grond nog steeds te koud zijn, waardoor zaden niet kunnen ontkiemen. Een eenvoudige, goedkope bodemthermometer, zoals deze roestvrijstalen versie van Acurite, zal het lukken. Je wilt meten op een diepte van minstens vijf centimeter, zegt Morris, en's nachts en overdag metingen doen. Verschillende planten geven de voorkeur aan verschillende temperaturen (tomaten minimaal 50 graden, sla minimaal 35 graden).

Gratis zaadcatalogi, zoals die van Johnny's Selected Seeds, hebben een kiemgids die optimale bodemtemperaturen geeft voor verschillende zaden. Bescherm uw handen tegen aarde, blaren en doornenprikken met tuinhandschoenen. Het dragen van handschoenen helpt ook om je huis schoon te houden zodra je weer binnenkomt na het planten van nieuwe zaden of het afsnijden van verse groenten. Bloemen knippen voor een boeket, groenten voor je salade of overgroei terugsnoeien is eenvoudig met een snoeischaar en knipsels.

Snoeischaren zijn speciaal ontworpen voor gebruik in een tuin en geven een veel schonere snit dan een schaar. En veel snoeischaren en snips zijn gecoat voor roestbescherming. Natuurlijk kun je het water testen met een vuist vol potgrond en wat kleine kamerplanten als je het niet erg vindt een beetje vuil in je nagels, maar je hebt uiteindelijk het juiste tuingereedschap nodig. Kleiner dan schoppen met dezelfde vuilafzuiging, troffels zijn handig gereedschap voor tuinders van elk niveau.

Loppers zijn misschien niet het gereedschap dat je nodig hebt om een tuin te beginnen, maar het zijn essentiële hulpmiddelen om voor je tuin te zorgen. Hoewel tuinharken van verschillende soorten en maten zijn, is het kopen van een standaard bladhark geschikt om een tuin te starten. Om te leren welke planten het beste direct in de tuin worden gezaaid en welke planten beter zijn als transplantaties, gaat u naar de startkalender voor zaden. Misschien wel het meest veelzijdige gereedschap in de schuur van een tuinman, het Japanse hori hori mes kan het allemaal doen, van het verdelen van rijgewassen tot het verwijderen van vervelende wortels uit kleine spleten tussen straatstenen.

Als je knielen en hurken te pijnlijk vindt, kun je een kruk meenemen naar je tuin om op te zitten of gewoon op de grond te zitten. En afgezien van het leren van de basis en jezelf uitrusten met een paar essentiële tuingereedschap, hoeft tuinieren voor beginners echt niet ingewikkelder te zijn dan dat. Er is altijd groter en beter, maar het kopen van tools van de beste kwaliteit die uw budget mogelijk maakt en deze onderhouden, kan een lange weg helpen om het meeste uit uw investering te halen. .

Leave Message

Required fields are marked *