Welk tuingereedschap te gebruiken?

Hoewel tuinieren een geweldige hobby kan zijn, kan het snel veranderen in een netelig en splinterachtig gedoe zonder het juiste paar handschoenen. Je kunt vaak een handtroffel en handcultivator beschikbaar zijn in een set (soms met een snoeischaar), omdat het zulke essentiële tuingereedschap zijn.

Welk tuingereedschap te gebruiken?

Hoewel tuinieren een geweldige hobby kan zijn, kan het snel veranderen in een netelig en splinterachtig gedoe zonder het juiste paar handschoenen. Je kunt vaak een handtroffel en handcultivator beschikbaar zijn in een set (soms met een snoeischaar), omdat het zulke essentiële tuingereedschap zijn. Noem ze wat je leuk vindt: snoeischaar, handsnoeischaar, snoeischaar, deze zijn essentieel om te hebben voor het snoeien van struiken, rozen, groenten, fruitbomen en meer. Voor allround gebruik geven we de voorkeur aan bypass-snoeischaren die zijn ontworpen voor het zagen van levend hout en voor soepele, zuivere sneden.

Snoeien kan heel repetitief zijn, dus kies voor een snoeischaar die comfortabel in uw handen past. Zorg er ook voor dat het mes scherp blijft. Een snoeischaar van hoge kwaliteit moet langer een scherpe rand behouden. Een kruiwagen of tuinkar helpt je veel te bereiken met minimale ritten en verplaatst gemakkelijk materiaal dat te zwaar is om over de tuin te dragen.

Gebruik het om compost, mulch, grond, grind, planten, gereedschap, tuinafval en nog veel meer te vervoeren. Een goede kruiwagen moet sterk en stevig zijn, terwijl hij ook goed uitgebalanceerd is, zodat je gemakkelijk een volle lading kunt rijden zonder dat hij kantelt. Een snoeizaag is ideaal voor die takken die te groot zijn voor snoeischaren of takkenscharen. Of je nu takken snijdt of wortels verwijdert, een snoeizaag is de uitdaging aan.

Deze zaag is ook handig om bij je te hebben tijdens het kamperen of wandelen. Een snoeizaag met groot bereik helpt je veilig bij die hogere takken te komen zonder een ladder te hoeven beklimmen. Een troffel is gemakkelijk een van de meest gebruikte en belangrijke gereedschappen in je arsenaal. Het is in wezen een handschop die je zult gebruiken voor het verplaatsen van grond, graven, onkruid verwijderen, kunstmest mengen en nog veel meer.

De hori-hori is het meest essentiële handgereedschap voor tuinieren dat je kunt kopen. Deze drie gereedschappen zijn je essentiële handgereedschap, maar als je wat extra geld hebt, wil je misschien springen voor een handweeder en een mooie tuinschaar. Ze zijn niet nodig, omdat een hori-hori en handsnoeischaar de plaats van deze gereedschappen kunnen innemen, maar er zijn situaties waarin u misschien een meer gespecialiseerd gereedschap wilt. Het is belangrijk om comfortabel te zijn in de tuin, vooral als je veel tijd besteedt aan planten, wieden en water geven.

De truc is om gereedschappen te vermijden die maar één klus doen en te kiezen voor gereedschappen die de plaats kunnen innemen van twee of meer handgereedschappen. Tuinschaar Tuinschaar of trimschaar hebben zeer dunne, superscherpe messen die worden gebruikt voor het ontlijmen (het verwijderen van dode bloemen), het knippen van kruiden en bloemstelen en het snoeien van delicate planten. Benzakein zei dat je een schoffel als onkruidgereedschap kunt gebruiken, terwijl Sears zei dat een driepuntige cultivator kan worden gebruikt om bladeren weg te ruimen, mulch of compost te verspreiden en vuil op te breken. Maar hoe zit het met vallen? Misschien kun je niet zoveel plezier hebben in je tuin en tuin als het koud weer wordt.

Wanneer het water wordt ingeschakeld, lekken ze water door hun doorlatende materiaal en geven ze de tuin langzaam, gestaag en consequent water, wat zowel belangrijk is voor gezondere gewassen als het waterafval drastisch vermindert. Laarzen zijn misschien minder nodig in droge klimaten, maar Benzakein zei dat ze essentieel zijn om haar voeten droog en warm te houden in de tuin. Een geweldig tuinmes kan veel klusjes aan, van graven tot het snijden door wortels en het hakken van onkruid. Wanneer je voor de eerste keer (of de tweede of derde keer) een tuin start, zullen de juiste gereedschappen een groot verschil maken.

Handtroffel Een troffel is een klein handgereedschap dat wordt gebruikt voor het graven op maaiveld en het graven van kleine gaatjes voor het planten van zaden, het meten van diepten in de grond en het opgraven van taai onkruid. Er zijn zoveel tuingereedschap, gadgets en accessoires dat het overweldigend kan zijn om te kiezen wat het beste is voor uw buitenprojecten. Naast het uitsnijden of wegsnijden van dingen die je niet in de tuin wilt, zegt Blackmore dat je de punt van het mes kunt gebruiken om voren of gaten te maken voor het planten van zaad of zaailingen, en het mes kan ook worden gebruikt voor het oogsten. Je zult merken dat je deze hulpmiddelen over het algemeen minder vaak gebruikt, maar ze zijn erg handig wanneer je ze nodig hebt, vooral in grotere tuinen.

.

Leave Message

Required fields are marked *