Welk tuingereedschap wordt in de VS gemaakt?

Bully tools tuin- en tuingereedschap, inclusief harken en schoppen, worden gemaakt in Ohio. Is een andere uitstekende bron voor hoogwaardig Amerikaans tuingereedschap.

Welk tuingereedschap wordt in de VS gemaakt?

Bully tools tuin- en tuingereedschap, inclusief harken en schoppen, worden gemaakt in Ohio. Is een andere uitstekende bron voor hoogwaardig Amerikaans tuingereedschap. Dit is wat Jennifer Kongs zei over The American garden tool Co. In een artikel schreef ze voor Mother Earth News.

Bully Tools produceert en verkoopt 100% Amerikaans tuingereedschap. Ze kunnen bogen op meer dan 200 producten om uit te kiezen in hun catalogus. Met een productlijst die zo lang is, lijdt het geen twijfel dat u gemakkelijk het specifieke tuingereedschap kunt vinden dat in de VS is gemaakt waarnaar u op zoek bent. Bully Tools heeft een eigen productiefaciliteit in Steubenville, Ohio.

Volgens hun website, „Hoogwaardige interne productie zorgt ervoor dat u een tool aanschaft die bestand is tegen zware klussen en u vele jaren service biedt. Er zijn schijnbaar talloze variaties op dit handige graaf- en verplantingsgereedschap. Er zijn troffelvariaties gemaakt om op te potten, terwijl andere aan het einde worden geslepen om ook wortels te breken, terwijl weer andere speciaal zijn ontworpen om zaden te planten, onkruid op te graven en het perfecte gat voor een bol te maken. Met het oog op veelzijdigheid heb ik gekozen voor de Wilcox All-Pro 102S 12 roestvrijstalen tuintroffel.

Het bedrieglijk eenvoudige ontwerp maakt het een goed afgerond gereedschap, ondanks de schuine randen en afgeschuinde zijkanten. Hoewel de oorsprong van de Hori Hori geworteld is in Japan, hebben Amerikaanse bedrijven hun typische innovatie toegepast om de tool hun eigen te maken. Dit omvat het Amerikaanse bedrijf Diggit. In plaats van een moeder-en-popwinkel, werd Diggit halverwege de jaren negentig opgericht door moeder en zoon Elena en Paul Shemata in de buurt van de omgeving van Seattle.

Diggit zweert bij hun gietproces uit roestvrij staal dat vervolgens een drietraps warmtebehandelingsproces ondergaat om een sterk, duurzaam gereedschap te smeden. Deze veilige methoden voor het produceren van kwaliteitsgereedschap maken de 14-gauge ronde puntschop tot een standaard voor duurzaamheid. Het is ook de ideale schop voor de graaf- en landschapsbehoeften van een tuinman. Het ontwerp is bedoeld om extra ondersteuning te bieden voor die zware lasten en tegelijkertijd handvermoeidheid te verminderen of te voorkomen bij een grote graafklus.

U kunt er een kopen via de bovenstaande link of op hun website en kiezen uit een verscheidenheid aan handvatten en handgrepen. Bepaal hier wat het beste voor u werkt en bekijk de schop die in gebruik is met zijn tv-spot. Kijkend naar de afmetingen, meet hij 15 inch lang, 4-inch tandlengtes en een handgreeplengte van 11 inch. Ze hebben het gemaakt als een lichtgewicht hulpmiddel dat tuinders met zich mee kunnen dragen.

Helaas heeft Corona gezegd dat ze niet langer al hun gereedschappen in de Verenigde Staten produceren, maar je kunt er nog steeds producten van kopen die in de VS zijn gemaakt. Ze exploiteren faciliteiten in Californië en Kentucky, en ze doen zaken sinds de jaren twintig. Door hun geschiedenis heen hebben ze de VS gesteund, en dat maakt hen tot een waardig bedrijf. Garrett Wade begon zijn bedrijf in 1975 en is sindsdien familiebezit gebleven.

Garretson Wade Chinn heeft het merk opgericht. Ze kopen een breed scala aan gereedschappen gemaakt voor tuinieren, houtbewerking en buitenwerk. Het bedrijf is bijna 50 jaar oud. Opgericht in 1893, maakt Brinley een van de oudere Amerikaanse bedrijven die oorspronkelijk in Kentucky zijn opgericht.

De afgelopen 20 jaar bouwen ze hun producten in Jeffersonville, Indiana, waar ze 200 werknemers in dienst hebben. Je ziet dat ze alles maken, van uitzendstrooiers en gazonbeluchters tot utiliteitskarren en ploegen. Brinley maakt tuin-, gazon- en landbouwmachines. Ze hebben meer dan 100 jaar geschiedenis en al hun gereedschappen zijn van Amerikaanse makelij.

Deze duurzaamheid is een van de vele eigenschappen die dit zo'n geweldige investering maken voor tuinieren of tuinwerk. Van multifunctioneel handgereedschap tot rotbestendige cederbedden, deze tuinbenodigdheden worden geproduceerd op U. Het maakt niet uit voor welke projecten je deze zomer hebt gepland, je hebt een scala aan tools nodig om die klussen gedaan te krijgen. Ik heb ook deze maatslang gekozen voor de tuinman die hun groenten, bloemen en andere planten een kwaliteitsdrankje water moet geven zonder ze weg te blazen.

Gebruik deze lijst als referentiegids om u te helpen bij het verfijnen van tuingereedschap dat u mogelijk nodig heeft en hun mogelijkheden. Ik vond waar mogelijk middenweg opties om een geïnformeerde indruk te geven van de mogelijkheden van het tuingereedschap en als startpunt te dienen voor tuinders die op zoek zijn naar precies de juiste maat, het ontwerp en de juiste sterkte van het gereedschap voor hun behoeften. Voordat je deze lijst met tuingereedschap afrondt, heb je misschien het gevoel dat je een plek nodig hebt om al het nieuwe gereedschap op te bergen dat je aan je gereedschapset toevoegt. Deze tool maakt snel werk van het kleine onkruid en in plaats van het onkruid eruit te trekken zoals de meeste gereedschappen, duwt het ze eruit.

Ooit de go-to van de tuinman, Gardener's Supply Company biedt een potbank die zowel opslag- als werkruimte kan bieden. Winkel nu en bemachtig het beste gazon%26 tuingereedschap dat is gebouwd om de zwaarste klussen mee te gaan. Ik had ook deze schop in gedachten voor de tuinman die op zoek was naar een schop in het midden van de weg die verschillende klussen kan aannemen zonder zo zwaar te zijn dat hij ze zal verslijten. Veel van de bedrijven die dit tuingereedschap maken, komen uit een bescheiden begin en volgden hun visie om kwaliteitsartikelen te maken en hun vindingrijkheid te gebruiken om aan een behoefte te voldoen.

.

Leave Message

Required fields are marked *