Welk tuingereedschap is er in uw huis beschikbaar?

Top 10 must-have tuingereedschap Handtroffel. Een handtroffel is een klein hulpmiddel dat essentieel is voor planten, verplanten en oppotten.

Welk tuingereedschap is er in uw huis beschikbaar?

Top 10 must-have tuingereedschap Handtroffel. Een handtroffel is een klein hulpmiddel dat essentieel is voor planten, verplanten en oppotten. Ook bekend als snoeischaar, snoeischaar of tondeuse, is een tuinsnoeischaar een zeer handig handgereedschap in de tuin. Botanische fotograaf Ellen Hoverkamp beveelt Foxgloves aan.

Ze zijn gemaakt van hightech sportstof dat waterbestendig, ademend is en een vormpasvorm biedt die is beschreven als een 'tweede huid'. Voor takkenscharen in aambeeldstijl bevelen onze redacteuren de Tabor Tools GG12 Anvil Lopper aan. Het kan takken met een diameter tot 2 inch snijden en is perfect voor droge of houtachtige groei. Het lemmet van koolstofstaal blijft scherp, waardoor het snijden gemakkelijk is.

Koop de Tabor GG12 Anvil Loppers op Amazon. Landschapsontwerper Genevieve Schmidt beveelt de Radius Garden 203 Pro ergonomische stalen graafvork aan. De roestvrijstalen, vierkante tanden zijn bestand tegen roest en de ergonomische handgreep heeft een antisliphandgreep. Koop de Pro roestvrijstalen graafvork op Amazon.

Uitvoerend directeur van de Coastal Maine Botanical Gardens William Cullina beveelt de King of Spades Model 38 Balling Spade aan. Het heeft een vrijwel onbreekbaar handvat gemaakt van legeringsbuizen en een warmtebehandeld mes met een scherpe rand. Koop de King of Spades ballenschop op Amazon. Onze redactie beveelt de Gardenrite Adjustable Garden Leaf Rake aan.

De harkkop zet uit van 7 tot 22 inch en wanneer deze in de ingeklapte positie wordt opgeslagen, neemt hij minder ruimte in beslag. Koop de Gardenrite Adjustable Rake op Amazon. Onze redacteuren bevelen de Rogue Garden Hoe 575G aan. Het heeft een hoogwaardige kop van gehard staal die zijn scherpe rand goed vasthoudt.

Hij is aan 3 zijden geslepen zodat hij onder alle hoeken kan worden gebruikt. Koop de Rogue Garden Hoe 575G op Amazon. Voor gebruik buitenshuis bevelen onze redacteuren de Bloem Deluxe gieter aan met een ontwerp met dubbele handgreep en verwijderbare sproeier. Het is BPA-vrij en heeft een capaciteit van 2,5 gallon.

Koop de Bloem Deluxe Gieter op Amazon. Onze redactie beveelt de Marathon Dual-Wheel Yard Rover aan. Met slechts 29 pond in totaal weegt hij 25% minder dan een traditionele kruiwagen, en de enkele handgreep maakt het gemakkelijk om te duwen, te trekken en te dumpen. Koop de Marathon Dual-Wheel Yard Rover op Amazon.

Je kunt vaak een handtroffel en handcultivator beschikbaar zijn in een set (soms met een snoeischaar), omdat het zulke essentiële tuingereedschap zijn. Een handtroffel is een must-have voor een veelvoud aan dagelijkse tuiniertaken, waaronder het opbreken van klonten grond, het graven van kleine gaatjes, het verplanten van zaailingen en zelfs het opgraven van onkruid. Zowel hoveniers voor containers als op grote schaal zullen regelmatig een troffel gebruiken. Als je uitgeeft aan één stuk tuingereedschap op instapniveau, maak er dan dit voor - kies er een met een massief metalen mes en een stevig houten handvat.

Of u nu verse producten oogst of bessenstruiken snijdt, u wilt uzelf uitrusten met een set stevige snoeischaren. Knip voor een schone snede op het knooppunt van de plant (waar de tak de stengel ontmoet in een Y-vorm). Zodra uw tuin volwassen is, kunt u investeren in een set takkenschaar die is ontworpen voor takken van 2 inch of breder. Tuinharken hebben meestal een lange steel van hout met uniforme metalen tanden die steviger zijn dan bladharken die je zou gebruiken om maaisel en ander los materiaal op te ruimen.

Hiermee kunt u eenvoudig gladde, vlakke grond creëren terwijl u ongewenst onkruid verwijdert. Als je taai, overwoekerd land cultiveert, overweeg dan om de hark te ruilen voor een tuinschoffel, een landschapsgereedschap met meer heft om je te helpen weerbarstige ruimtes te hakken en te verwijderen en onkruid te verwijderen. Als uw tuin overspoeld raakt met onkruid, overweeg dan handwieder om het verwijderen van onkruid te vergemakkelijken zonder te sproeien. Deze handgereedschappen maken het gemakkelijker om de hele plant bij de wortel eruit te trekken, wat de sleutel is om te voorkomen dat ze terugkomen.

U kunt ook een laag mulch rond uw planten plaatsen om opkomend onkruid te verstikken, of gooi ze er gewoon uit met uw vertrouwde troffel. Een troffel is een tuingereedschap voor alle doeleinden. Het is een minisschop met een scherpe punt die wordt gebruikt voor de teelt op kleine schaal. Er zijn verschillende breedtes, lengtes en vormen, evenals een verscheidenheid aan comfortgrepen.

Tuinhark Een tuinhark of grondhark heeft metalen tanden en wordt gebruikt voor het gladstrijken van compost of voor het harken van het grondniveau om een prachtig kruimelig zaaibed te creëren. Het zijn gereedschappen met lange assen en een lijn in plaats van een mes aan het uiteinde dat wordt gebruikt om gras en andere zachte voorwerpen te maaien. Het gebruik van een kruiwagen of tuinwagen kan ook helpen om uw rug te behouden, die altijd het risico loopt te worden belast door constant te buigen om uw tuin te planten en te wieden. Zelfs als je een trub trug hebt die water vasthoudt, wil je een tuinslang hebben, en idealiter een mondstuk met meerdere instellingen.

Gebruikt na een helmstok om ervoor te zorgen dat de grond erg zacht en plantklaar is, worden deze gereedschappen over het algemeen achterop gelopen of geduwd. Ze zijn perfect voor het graven in tuinbedden of tussen planten als je ervoor wilt zorgen dat je de planten die al groeien niet per ongeluk verwondt. Deze gereedschappen, ook wel bekend als „uitzendstrooier”, zijn belangrijk voor het onderhouden van een geweldig uitziend gazon. Er zijn ook tuinschoppen met lange steel en puntig, afgerond mes; ze zijn handig voor het graven van gaten en het verplaatsen van grond.

Je hebt echter geen hele schuur nodig die is uitgerust met gereedschap voor elk type plant dat je van plan bent te kweken. Of u nu een ervaren tuinbouwer bent of gewoon het meeste uit uw groene vingers wilt halen, het juiste tuingereedschap maakt het verzorgen van uw tuin een aangenamere taak. Tuinhandschoenen Doornen en splinters zijn net zo vervelend en ongemakkelijk als ze te voorkomen zijn met een goed paar tuinhandschoenen. Van grote, hardwerkende gereedschappen zoals schoppen, graafmachines en takkenscharen, en essentiële dragers zoals kruiwagen en gieters, tot nuttige en beschermende uitrusting zoals tuinhandschoenen en gereedschapsstoelen, we hebben je gedekt.

.

Leave Message

Required fields are marked *