Waarom is tuingereedschap belangrijk?

Ze kunnen u ook helpen vuil en puin van planten te verwijderen zonder de basis van de planten te beschadigen. Je kunt ze ook gebruiken om zaden te planten.

Waarom is tuingereedschap belangrijk?

Ze kunnen u ook helpen vuil en puin van planten te verwijderen zonder de basis van de planten te beschadigen. Je kunt ze ook gebruiken om zaden te planten. Je zult je schop waarschijnlijk niet elke dag gebruiken, maar je zult blij zijn dat je hem bij de hand hebt als je delicaat aardewerk moet doen. Schoppen en schoppen helpen u bij de zware taak om uw grond te graven.

Vooral als je een grote tuin met harde grond hebt, zou graven met je handen of houten stokjes bijna onmogelijk zijn. Terwijl een schop zeer nuttig kan zijn bij graaftaken. Je kunt het gebruiken in krappe ruimtes en daar gaten graven. Schoppen en schoppen helpen ook bij het overbrengen van vuil van een kruiwagen.

Als je een wieder gebruikt, kun je veel gemakkelijker wiet verwijderen. Een booghark helpt je bij het schoonmaken van al je bladeren. Bovendien kan het u ook helpen bij het verspreiden van mulch. Zelfs als je het niet erg vindt om de grond en het vuil met je blote handen aan te raken, heb je nog steeds een paar handschoenen nodig om gedoe te voorkomen.

Het dragen van goed passende handschoenen maakt het graven, wieden of planten gemakkelijker. Handschoenen helpen u krassen en allergieën te voorkomen. Als je eenmaal gewend bent aan het dragen van handschoenen, zal tuinieren een stuk comfortabeler zijn. Overweeg echter handschoenen te dragen die zijn gemaakt van ademende materialen.

Er zijn veel soorten troffels op de markt. Het zou het beste zijn als u degene kiest met een houten handvat dat stevig is verbonden met het metalen mes. Omdat de constructie sterk is, zal hij niet gemakkelijk breken. Een schop is een soort graafgereedschap met vierkante randen.

Nadat je het perceel hebt gegraven, heb je een schop nodig om de randen te trimmen. Een tuinschoffel is nodig om te graven en ook om onkruid te verwijderen. Schoffels kunnen onkruid sneller uit vochtige grond scheuren in plaats van droge grond. Het zal dus beter werken op recent bewaterd of geregend op het land.

Handsnoeischaar kan worden gebruikt om bladeren en kleine brunches te knippen en te trimmen. Als u een hulpmiddel wilt om grote takken te zagen, zijn snoeizagen handig. Tuinieren vereist verschillende gereedschappen en apparatuur om een mooie ruimte in en rond uw huis te maken. Zolang u de juiste gereedschappen en apparatuur gebruikt in tuinieren, kan men alles efficiënt in uw achtertuin planten.

Van het produceren van lekkere groenten en kruiden tot het onderhouden van prachtige bloemen, je kunt dit niet goed doen met slecht gereedschap. Je kunt vaak een handtroffel en handcultivator beschikbaar zijn in een set (soms met een snoeischaar), omdat het zulke essentiële tuingereedschap zijn. Botanische fotograaf Ellen Hoverkamp beveelt Foxgloves aan. Ze zijn gemaakt van hightech sportstof dat waterbestendig, ademend is en een vormpasvorm biedt die is beschreven als een 'tweede huid'.

Voor takkenscharen in aambeeldstijl bevelen onze redacteuren de Tabor Tools GG12 Anvil Lopper aan. Het kan takken met een diameter tot 2 inch snijden en is perfect voor droge of houtachtige groei. Het lemmet van koolstofstaal blijft scherp, waardoor het snijden gemakkelijk is. Koop de Tabor GG12 Anvil Loppers op Amazon.

Landschapsontwerper Genevieve Schmidt beveelt de Radius Garden 203 Pro ergonomische stalen graafvork aan. De roestvrijstalen, vierkante tanden zijn bestand tegen roest en de ergonomische handgreep heeft een antisliphandgreep. Koop de Pro roestvrijstalen graafvork op Amazon. Uitvoerend directeur van de Coastal Maine Botanical Gardens William Cullina beveelt de King of Spades Model 38 Balling Spade aan.

Het heeft een vrijwel onbreekbaar handvat gemaakt van legeringsbuizen en een warmtebehandeld mes met een scherpe rand. Koop de King of Spades ballenschop op Amazon. Onze redactie beveelt de Gardenrite Adjustable Garden Leaf Rake aan. De harkkop zet uit van 7 tot 22 inch en wanneer deze in de ingeklapte positie wordt opgeslagen, neemt hij minder ruimte in beslag.

Koop de Gardenrite Adjustable Rake op Amazon. Onze redacteuren bevelen de Rogue Garden Hoe 575G aan. Het heeft een hoogwaardige kop van gehard staal die zijn scherpe rand goed vasthoudt. Hij is aan 3 zijden geslepen zodat hij onder alle hoeken kan worden gebruikt.

Koop de Rogue Garden Hoe 575G op Amazon. Voor gebruik buitenshuis bevelen onze redacteuren de Bloem Deluxe gieter aan met een ontwerp met dubbele handgreep en verwijderbare sproeier. Het is BPA-vrij en heeft een capaciteit van 2,5 gallon. Koop de Bloem Deluxe Gieter op Amazon.

Onze redactie beveelt de Marathon Dual-Wheel Yard Rover aan. Met slechts 29 pond in totaal weegt hij 25% minder dan een traditionele kruiwagen, en de enkele handgreep maakt het gemakkelijk om te duwen, te trekken en te dumpen. Koop de Marathon Dual-Wheel Yard Rover op Amazon. Een troffel is gemakkelijk een van de meest gebruikte en belangrijke gereedschappen in je arsenaal.

Het is in wezen een handschop die je zult gebruiken voor het verplaatsen van grond, graven, onkruid verwijderen, kunstmest mengen en nog veel meer. Een schop is een van de meest essentiële tuingereedschap, omdat je het gebruikt om grond te graven en te verplaatsen tijdens het planten. Het heeft meestal een plat, rechthoekig lemmet waarmee je nauwkeurig kunt graven. De termen schop en schop worden vaak door elkaar gebruikt, maar een schop heeft meestal een gebogen mes dat het beste werkt voor het scheppen van grond, niet graven.

Met een schop kun je gaten maken voor het planten van bomen, struiken en grote groepen vaste planten, en randen langs een tuinbed. Het werkt ook goed voor het opgraven van planten die je verplant. Een schop is zelfs handig voor het opbreken van wortels, graszoden en onkruid, omdat de punt meestal puntig is. Kies voor een schop met glad metalen oppervlak zodat aarde en andere materialen er gemakkelijk vanaf glijden.

Een goed hulpmiddel gaat tientallen jaren mee met goed onderhoud. Het maakt niet uit of je het hebt over een snoeischaar of een ontluikend mes, als je er vandaag in investeert, hoef je niet steeds weer een slechte te kopen. Soaker Slang Het ideale type tuinslang, soakerslangen zijn lagedruk poreuze slangen die druppels water naar uw tuinbedden afvoeren. Of je nu een newbie of een expert bent, je hebt gereedschap nodig die essentieel zijn voor het maken van een prachtige tuin.

Wanneer je voor de eerste keer (of de tweede of derde keer) een tuin start, zullen de juiste gereedschappen een groot verschil maken. Je hebt waarschijnlijk een traditionele gazonhark die je gebruikt om gevallen bladeren, stokken en ander puin te verwijderen, maar misschien wil je ook een grondhark in je tuinhuisje hebben. Met de langere handvatten kun je niet alleen dikkere takken snijden, ze laten je ook wat verder reiken zonder een opstapkruk of ladder nodig te hebben. Als je een nieuwe tuinman bent, kun je gemakkelijk overweldigd raken door de verscheidenheid aan gereedschappen die beschikbaar zijn in je plaatselijke tuinwinkel.

Voordat je er alles aan doet en elk gereedschap koopt dat wordt gebruikt voor tuinieren, kom je overal, begin met de basisprincipes. Tuinkarren kunnen worden gebruikt om transportgereedschap naar uw achtertuin en vegetatie uit uw tuin te helpen. Handtroffel Een troffel is een klein handgereedschap dat wordt gebruikt voor het graven op maaiveld en het graven van kleine gaatjes voor het planten van zaden, het meten van diepten in de grond en het opgraven van taai onkruid. Tuintroffels zijn er in allerlei soorten en maten en zijn meestal gemaakt van een combinatie van kunststof of houten handgrepen met roestvrij staal.

Tegenwoordig kun je zelfs karren en kruiwagens kopen met offroad-stijl banden, die vrijwel overal in je tuin kunnen gaan. Als je net begint in de wereld van tuinieren, is het een goed idee om vertrouwd te raken met enkele van de meest elementaire gereedschappen, zodat je alles hebt wat je nodig hebt om een prachtige tuin te laten groeien. De tuinwagen of kruiwagen zal het verplaatsen van planten en andere items in de tuin gemakkelijk en in een kortere tijd vergemakkelijken. .

Leave Message

Required fields are marked *