Waarom zijn tuingereedschap belangrijk?

Ze kunnen u ook helpen vuil en puin van planten te verwijderen zonder de basis van de planten te beschadigen. Je kunt ze ook gebruiken om zaden te planten.

Waarom zijn tuingereedschap belangrijk?

Ze kunnen u ook helpen vuil en puin van planten te verwijderen zonder de basis van de planten te beschadigen. Je kunt ze ook gebruiken om zaden te planten. Je zult je schop waarschijnlijk niet elke dag gebruiken, maar je zult blij zijn dat je hem bij de hand hebt als je delicaat aardewerk moet doen. Schoppen en schoppen helpen u bij de zware taak om uw grond te graven.

Vooral als je een grote tuin met harde grond hebt, zou graven met je handen of houten stokjes bijna onmogelijk zijn. Terwijl een schop zeer nuttig kan zijn bij graaftaken. Je kunt het gebruiken in krappe ruimtes en daar gaten graven. Schoppen en schoppen helpen ook bij het overbrengen van vuil van een kruiwagen.

Als je een wieder gebruikt, kun je veel gemakkelijker wiet verwijderen. Een booghark helpt je bij het schoonmaken van al je bladeren. Bovendien kan het u ook helpen bij het verspreiden van mulch. Zelfs als je het niet erg vindt om de grond en het vuil met je blote handen aan te raken, heb je nog steeds een paar handschoenen nodig om gedoe te voorkomen.

Het dragen van goed passende handschoenen maakt het graven, wieden of planten gemakkelijker. Handschoenen helpen u krassen en allergieën te voorkomen. Als je eenmaal gewend bent aan het dragen van handschoenen, zal tuinieren een stuk comfortabeler zijn. Overweeg echter handschoenen te dragen die zijn gemaakt van ademende materialen.

Er zijn veel soorten troffels op de markt. Het zou het beste zijn als u degene kiest met een houten handvat dat stevig is verbonden met het metalen mes. Omdat de constructie sterk is, zal hij niet gemakkelijk breken. Een schop is een soort graafgereedschap met vierkante randen.

Nadat je het perceel hebt gegraven, heb je een schop nodig om de randen te trimmen. Een tuinschoffel is nodig om te graven en ook om onkruid te verwijderen. Schoffels kunnen onkruid sneller uit vochtige grond scheuren in plaats van droge grond. Het zal dus beter werken op recent bewaterd of geregend op het land.

Handsnoeischaar kan worden gebruikt om bladeren en kleine brunches te knippen en te trimmen. Als u een hulpmiddel wilt om grote takken te zagen, zijn snoeizagen handig. Je kunt vaak een handtroffel en handcultivator beschikbaar zijn in een set (soms met een snoeischaar), omdat het zulke essentiële tuingereedschap zijn. Tuinieren vereist verschillende gereedschappen en apparatuur om een mooie ruimte in en rond uw huis te maken.

Zolang u de juiste gereedschappen en apparatuur gebruikt in tuinieren, kan men alles efficiënt in uw achtertuin planten. Van het produceren van lekkere groenten en kruiden tot het onderhouden van prachtige bloemen, je kunt dit niet goed doen met slecht gereedschap. Botanische fotograaf Ellen Hoverkamp beveelt Foxgloves aan. Ze zijn gemaakt van hightech sportstof dat waterbestendig, ademend is en een vormpasvorm biedt die is beschreven als een 'tweede huid'.

Voor takkenscharen in aambeeldstijl bevelen onze redacteuren de Tabor Tools GG12 Anvil Lopper aan. Het kan takken met een diameter tot 2 inch snijden en is perfect voor droge of houtachtige groei. Het lemmet van koolstofstaal blijft scherp, waardoor het snijden gemakkelijk is. Koop de Tabor GG12 Anvil Loppers op Amazon.

Landschapsontwerper Genevieve Schmidt beveelt de Radius Garden 203 Pro ergonomische stalen graafvork aan. De roestvrijstalen, vierkante tanden zijn bestand tegen roest en de ergonomische handgreep heeft een antisliphandgreep. Koop de Pro roestvrijstalen graafvork op Amazon. Uitvoerend directeur van de Coastal Maine Botanical Gardens William Cullina beveelt de King of Spades Model 38 Balling Spade aan.

Het heeft een vrijwel onbreekbaar handvat gemaakt van legeringsbuizen en een warmtebehandeld mes met een scherpe rand. Koop de King of Spades ballenschop op Amazon. Onze redactie beveelt de Gardenrite Adjustable Garden Leaf Rake aan. De harkkop zet uit van 7 tot 22 inch en wanneer deze in de ingeklapte positie wordt opgeslagen, neemt hij minder ruimte in beslag.

Koop de Gardenrite Adjustable Rake op Amazon. Onze redacteuren bevelen de Rogue Garden Hoe 575G aan. Het heeft een hoogwaardige kop van gehard staal die zijn scherpe rand goed vasthoudt. Hij is aan 3 zijden geslepen zodat hij onder alle hoeken kan worden gebruikt.

Koop de Rogue Garden Hoe 575G op Amazon. Voor gebruik buitenshuis bevelen onze redacteuren de Bloem Deluxe gieter aan met een ontwerp met dubbele handgreep en verwijderbare sproeier. Het is BPA-vrij en heeft een capaciteit van 2,5 gallon. Koop de Bloem Deluxe Gieter op Amazon.

Onze redactie beveelt de Marathon Dual-Wheel Yard Rover aan. Met slechts 29 pond in totaal weegt hij 25% minder dan een traditionele kruiwagen, en de enkele handgreep maakt het gemakkelijk om te duwen, te trekken en te dumpen. Koop de Marathon Dual-Wheel Yard Rover op Amazon. Een troffel is gemakkelijk een van de meest gebruikte en belangrijke gereedschappen in je arsenaal.

Het is in wezen een handschop die je zult gebruiken voor het verplaatsen van grond, graven, onkruid verwijderen, kunstmest mengen en nog veel meer. Een schop is een van de meest essentiële tuingereedschap, omdat je het gebruikt om grond te graven en te verplaatsen tijdens het planten. Het heeft meestal een plat, rechthoekig lemmet waarmee je nauwkeurig kunt graven. De termen schop en schop worden vaak door elkaar gebruikt, maar een schop heeft meestal een gebogen mes dat het beste werkt voor het scheppen van grond, niet graven.

Met een schop kun je gaten maken voor het planten van bomen, struiken en grote groepen vaste planten, en randen langs een tuinbed. Het werkt ook goed voor het opgraven van planten die je verplant. Een schop is zelfs handig voor het opbreken van wortels, graszoden en onkruid, omdat de punt meestal puntig is. Kies voor een schop met glad metalen oppervlak zodat aarde en andere materialen er gemakkelijk vanaf glijden.

Net als een schop of schoffel wordt een tuintroffel gebruikt voor het graven van kleine gaten en het verplaatsen van grond. Het heeft een puntig lemmet in de vorm van een schep en langer dan het lemmet op een schop. Je kunt een troffel gebruiken om plantgaten te graven voor groenten, eenjarigen, vaste planten en andere kleine planten, maar door de geschepte vorm kun je de plant zelf ook uit de grond tillen om te verplanten. Een troffel werkt ook goed voor wieden, het mengen van grond- en grondwijzigingen en het cultiveren.

Kies bij het kiezen van een troffel voor een gegoten of gesmede stijl, zodat deze bestand is tegen buigen als je rotsen in je grond tegenkomt. Wanneer u grond moet losmaken, is een graafvork een handig hulpmiddel. Het heeft vier tanden die plat en dik zijn, dus het werkt buitengewoon goed om stevig verpakte grond af te breken waar een schop of schoffel niet doorheen kan komen. Het werkt zelfs goed in bestaande bedden omdat het geen wietzaden naar voren brengt of de grondlagen omdraait als je hem gewoon het bed in rijdt en wiebelt.

Je kunt ook een graafvork gebruiken om grondaanpassingen te mengen of een klomp planten te verwijderen zonder er al te veel aarde mee naar buiten te brengen. Kies voor een graafvork met zware tanden, zodat ze niet verbogen raken bij het werken in rotsachtige bodems. Noem ze wat je leuk vindt: snoeischaar, handsnoeischaar, snoeischaar, deze zijn essentieel om te hebben voor het snoeien van struiken, rozen, groenten, fruitbomen en meer. Voor allround gebruik geven we de voorkeur aan bypass-snoeischaren die zijn ontworpen voor het zagen van levend hout en voor soepele, zuivere sneden.

Snoeien kan heel repetitief zijn, dus kies voor een snoeischaar die comfortabel in uw handen past. Zorg er ook voor dat het mes scherp blijft. Een snoeischaar van hoge kwaliteit moet langer een scherpe rand behouden. Een kruiwagen of tuinkar helpt je veel te bereiken met minimale ritten en verplaatst gemakkelijk materiaal dat te zwaar is om over de tuin te dragen.

Gebruik het om compost, mulch, grond, grind, planten, gereedschap, tuinafval en nog veel meer te vervoeren. Een goede kruiwagen moet sterk en stevig zijn, terwijl hij ook goed uitgebalanceerd is, zodat je gemakkelijk een volle lading kunt rijden zonder dat hij kantelt. Een snoeizaag is ideaal voor die takken die te groot zijn voor snoeischaren of takkenscharen. Of je nu takken snijdt of wortels verwijdert, een snoeizaag is de uitdaging aan.

Deze zaag is ook handig om bij je te hebben tijdens het kamperen of wandelen. Een snoeizaag met groot bereik helpt je veilig bij die hogere takken te komen zonder een ladder te hoeven beklimmen. Houd uw snoeischaar en ander snijgereedschap scherp met een speciaal snoeislijpgereedschap of een slijpsteen. Tuintroffels zijn er in allerlei soorten en maten en zijn meestal gemaakt van een combinatie van kunststof of houten handgrepen met roestvrij staal.

Het gebruik van een kruiwagen of tuinwagen kan ook helpen om uw rug te behouden, die altijd het risico loopt te worden belast door constant te buigen om uw tuin te planten en te wieden. Met de langere handvatten kun je niet alleen dikkere takken snijden, ze laten je ook wat verder reiken zonder een opstapkruk of ladder nodig te hebben. Voor sommige lichtgewicht klussen met veel snijden, kunt u ook een tuinschaar gebruiken, die slechts een stapje hoger is dan een snoeischaar. Voorbij zijn de dagen dat je uren op handen en knieën doorbrengt om al het vervelende onkruid uit je tuin te halen.

Als je een nieuwe tuinman bent, kun je gemakkelijk overweldigd raken door de verscheidenheid aan gereedschappen die beschikbaar zijn in je plaatselijke tuinwinkel. Tuinschaar Tuinschaar of trimschaar hebben zeer dunne, superscherpe messen die worden gebruikt voor het ontlijmen (het verwijderen van dode bloemen), het knippen van kruiden en bloemstelen en het snoeien van delicate planten. Een schop kan meerdere keren voorkomen en werken met een breed scala aan verschillende soorten tuinprojecten. Tegenwoordig kun je zelfs karren en kruiwagens kopen met offroad-stijl banden, die vrijwel overal in je tuin kunnen gaan.

Voordat je er alles aan doet en elk gereedschap koopt dat wordt gebruikt voor tuinieren, kom je overal, begin met de basisprincipes. Tuinhandschoenen Je vindt handschoenen misschien niet essentieel, maar een goed paar handschoenen kan blaren en snijwonden helpen voorkomen en houdt je handen schoon. Je kunt niet altijd op de regen rekenen, en afhankelijk van de grootte van je tuin of het aantal planten dat je nodig hebt om water te geven, is een gieter misschien niet praktisch. .

Leave Message

Required fields are marked *