Wat heb je nodig voor beginners in de tuin?

Hoe een tuin te starten - 10 basisstappenBepaal wat u wilt kweken, Kies een locatie, Plan uw tuinbedden, Investeer in basis tuingereedschap, Test uw grond, Bereid de grond voor, Kies de juiste zaden of transplantaties, Plant met zorg. Een handtroffel is een must-have voor een veelvoud aan dagelijkse tuiniertaken, waaronder het opbreken van klonten grond, het graven van kleine gaatjes, het verplanten van zaailingen en zelfs het opgraven van onkruid.

Wat heb je nodig voor beginners in de tuin?

Hoe een tuin te starten - 10 basisstappenBepaal wat u wilt kweken, Kies een locatie, Plan uw tuinbedden, Investeer in basis tuingereedschap, Test uw grond, Bereid de grond voor, Kies de juiste zaden of transplantaties, Plant met zorg. Een handtroffel is een must-have voor een veelvoud aan dagelijkse tuiniertaken, waaronder het opbreken van klonten grond, het graven van kleine gaatjes, het verplanten van zaailingen en zelfs het opgraven van onkruid. Zowel hoveniers voor containers als op grote schaal zullen regelmatig een troffel gebruiken. Als je uitgeeft aan één stuk tuingereedschap op instapniveau, maak er dan dit voor - kies er een met een massief metalen mes en een stevig houten handvat.

Of u nu verse producten oogst of bessenstruiken snijdt, u wilt uzelf uitrusten met een set stevige snoeischaren. Knip voor een schone snede op het knooppunt van de plant (waar de tak de stengel ontmoet in een Y-vorm). Zodra uw tuin volwassen is, kunt u investeren in een set takkenschaar die is ontworpen voor takken van 2 inch of breder. Tuinharken hebben meestal een lange steel van hout met uniforme metalen tanden die steviger zijn dan bladharken die je zou gebruiken om maaisel en ander los materiaal op te ruimen.

Hiermee kunt u eenvoudig gladde, vlakke grond creëren terwijl u ongewenst onkruid verwijdert. Als je taai, overwoekerd land cultiveert, overweeg dan om de hark te ruilen voor een tuinschoffel, een landschapsgereedschap met meer heft om je te helpen weerbarstige ruimtes te hakken en te verwijderen en onkruid te verwijderen. Als uw tuin overspoeld raakt met onkruid, overweeg dan handwieder om het verwijderen van onkruid te vergemakkelijken zonder te sproeien. Deze handgereedschappen maken het gemakkelijker om de hele plant bij de wortel eruit te trekken, wat de sleutel is om te voorkomen dat ze terugkomen.

U kunt ook een laag mulch rond uw planten plaatsen om opkomend onkruid te verstikken, of gooi ze er gewoon uit met uw vertrouwde troffel. Je kunt alles lezen over verschillende soorten handschoenen en waar je op moet letten in onze Koopgids voor tuinhandschoenen, maar voor de beginnende tuinman raden we de ademende bamboe handschoenen van Pine Tree Tools aan. Ze zijn dun genoeg om zelfs het kleinste voorwerp op te pakken, maar ontworpen om ernstige slijtage tegen te gaan. Ze hebben geweldige grip en beschermen je handen tijdens het opruimen van boomtakken, het leggen van mulch of het graven van gaten voor planten.

Het is gemakkelijker om water op balkoncontainers te dragen en te richten met een goede gieter. Plastic opties zijn er in talloze maten en kleuren (en ze zijn licht van gewicht). We houden van de OXO Good Grips Outdoor Pour %26 Store Gieter vanwege het ergonomische ontwerp dat gieten gemakkelijk maakt. Het heeft ook een instelbaar mondstuk waarmee u de intensiteit van de stroom kunt veranderen en is gemaakt van zwaar plastic dat bestand is tegen zonnige dagen en intensief gebruik.

Als je last hebt van rugpijn of gewoon moeite hebt om van je knieën op te staan, kies dan voor een knieler met handvatten die ook als tuinbank kan dienen voor taken die zittend kunnen worden uitgevoerd in plaats van knielen. Zoek er een zoals de Ohuhu Garden Kneeler and Seat die uw gewicht kan dragen, verstelbare zithoogte-instellingen heeft en is gemaakt van stevige materialen die tot jarenlang gebruik kunnen bevatten. Natuurlijk is het een goed idee voor het opruimen van de herfst. Maar je gebruikt het ook in het voorjaar voor het verwijderen van oud plantmateriaal en ander puin van tuinbedden.

Kies voor aluminium; het is lichter dan staal. We houden van de veelzijdigheid van deze verstelbare tuinbladhark. Het handvat breidt uit tot 63 inch lang en het hoofd kan worden aangepast om grote overspanningen of krappe ruimtes te bedekken. Als je denkt dat een tweede goed van pas zou komen, kies dan voor een tuinhark met korte tanden en gebruik deze om de grond glad te strijken voordat je plant.

Voordat je begint, is het een goed idee om je tuin te leren kennen. Controleer het aspect — is het op het zuiden of op het noorden gericht? Als u weet waar de zon de grond raakt, kunt u beslissen wat u waar wilt laten groeien. Het is ook de moeite waard om te weten welke grondsoort je hebt. Kijk eens naar wat er groeit - camelia's, magnolia's en pieris zullen je vertellen dat de grond zuur is, terwijl afwezigheid hiervan een meer alkalische grond suggereert.

Het doen van een bodemtest helpt je verder om je grond te kennen, en dus welke planten je kunt kweken. Dit zijn allemaal dingen waarmee u rekening moet houden bij het bepalen van de grootte van uw tuin en welke planten u kiest. Landschapsontwerper Genevieve Schmidt beveelt de Radius Garden 203 Pro ergonomische stalen graafvork aan. Het beste wat je in de meeste tuinen kunt doen, is een topgrondmix kopen, die je planten de best mogelijke start geeft.

Als je een tuin op het noorden hebt, vind dan de beste schaduwminnende planten, die blij zullen zijn op je perceel. Weten over het groeiseizoen is vooral handig voor het planten van eenjarige planten, waaronder de meeste tuingroenten en veel bloemen, die slechts één jaar leven. Als absoluut minimum heb je een schop en een troffel nodig, beide nodig voor het maken van tuinborders en planten. Er zijn een paar vaste regels die u moet respecteren wanneer u uw favoriete tuinideeën werkelijkheid maakt - denk aan klimaat, winterhardheidszones en de behoefte van een plant aan water - respecteer deze, en je bent goudkleurig.

Zodra uw planten bloeien, is een van de grootste uitdagingen het uit de tuin houden van onkruid, plagen en ziekten. Als het antwoord echter 'zelden' is, zou je beter af zijn met onderhoudsarme tuinplanten zoals grassen en groenten die je kunt laten om hun eigen ding te doen, denk aan overwinterende knoflook, bolbloemen zoals tulpen en dergelijke - afhankelijk van je klimaat natuurlijk. Door te investeren in dit essentiële tuingereedschap, zal uw schuur alles bevatten wat nodig is om uw tuin mooi en groeiend te houden. Voor kleinere ruimtes of starterstuinen zijn containers een fantastische manier om te gaan omdat ze zoveel flexibiliteit bieden.

Als uw budget het toelaat, overweeg dan deze vijf items die u zullen helpen uw toegang tot voedseltuinieren een beetje soepeler te maken. Tuinen zijn er in alle soorten en maten, dus het is gewoon een kwestie van uitzoeken wat voor jou werkt en wat erin zit. Gemeenschapstuinen bieden nog een geweldig alternatief voor mensen met beperkte ruimte om hun handen vuil te maken of voor degenen die hun handen liever niet alleen vuil maken. .

Leave Message

Required fields are marked *