Welk tuingereedschap?

Botanische fotograaf Ellen Hoverkamp beveelt Foxgloves aan. Ze zijn gemaakt van hightech sportstof dat waterbestendig, ademend is en een vormpasvorm biedt die is beschreven als een 'tweede huid'.

Welk tuingereedschap?

Botanische fotograaf Ellen Hoverkamp beveelt Foxgloves aan. Ze zijn gemaakt van hightech sportstof dat waterbestendig, ademend is en een vormpasvorm biedt die is beschreven als een 'tweede huid'. Voor takkenscharen in aambeeldstijl bevelen onze redacteuren de Tabor Tools GG12 Anvil Lopper aan. Het kan takken met een diameter tot 2 inch snijden en is perfect voor droge of houtachtige groei.

Het lemmet van koolstofstaal blijft scherp, waardoor het snijden gemakkelijk is. Koop de Tabor GG12 Anvil Loppers op Amazon. Landschapsontwerper Genevieve Schmidt beveelt de Radius Garden 203 Pro ergonomische stalen graafvork aan. De roestvrijstalen, vierkante tanden zijn bestand tegen roest en de ergonomische handgreep heeft een antisliphandgreep.

Koop de Pro roestvrijstalen graafvork op Amazon. Uitvoerend directeur van de Coastal Maine Botanical Gardens William Cullina beveelt de King of Spades Model 38 Balling Spade aan. Het heeft een vrijwel onbreekbaar handvat gemaakt van legeringsbuizen en een warmtebehandeld mes met een scherpe rand. Koop de King of Spades ballenschop op Amazon.

Onze redactie beveelt de Gardenrite Adjustable Garden Leaf Rake aan. De harkkop zet uit van 7 tot 22 inch en wanneer deze in de ingeklapte positie wordt opgeslagen, neemt hij minder ruimte in beslag. Koop de Gardenrite Adjustable Rake op Amazon. Onze redacteuren bevelen de Rogue Garden Hoe 575G aan.

Het heeft een hoogwaardige kop van gehard staal die zijn scherpe rand goed vasthoudt. Hij is aan 3 zijden geslepen zodat hij onder alle hoeken kan worden gebruikt. Koop de Rogue Garden Hoe 575G op Amazon. Voor gebruik buitenshuis bevelen onze redacteuren de Bloem Deluxe gieter aan met een ontwerp met dubbele handgreep en verwijderbare sproeier.

Het is BPA-vrij en heeft een capaciteit van 2,5 gallon. Koop de Bloem Deluxe Gieter op Amazon. Onze redactie beveelt de Marathon Dual-Wheel Yard Rover aan. Met slechts 29 pond in totaal weegt hij 25% minder dan een traditionele kruiwagen, en de enkele handgreep maakt het gemakkelijk om te duwen, te trekken en te dumpen.

Koop de Marathon Dual-Wheel Yard Rover op Amazon. Een troffel is gemakkelijk een van de meest gebruikte en belangrijke gereedschappen in je arsenaal. Het is in wezen een handschop die je zult gebruiken voor het verplaatsen van grond, graven, onkruid verwijderen, kunstmest mengen en nog veel meer. Als je huistuin je trots en vreugde is of als je aangelegde oprit jaloers is geworden op al je buren, weet je dat een prachtige tuin niet voor zichzelf zorgt.

Het maakt niet uit of uw tuinproject groot of klein is, The Home Depot kan u helpen de klus te klaren met alles, van beluchters en kruiwagens tot scharen en randen tot elektrische apparatuur voor buiten. We maken het gemakkelijk om elke buitenruimte aan te pakken met een assortiment gazon- en tuingereedschap die helpen de aantrekkingskracht van uw huis te cultiveren. Voor gazonprojecten die iets meer kracht vereisen, kies je uit onze bijlen of voorhamers om een boomstronk uit te slaan. Snoeischaren en heggenscharen zijn handig om dikke boomtakken en struiken in uw tuin uit te dunnen terwijl u het gebied klaar maakt voor groei.

Gebruik harken om natuurlijk vuil te verwijderen, de grond waterpas te maken en uw tuinbed glad te strijken na al uw voorbereidingswerk. Tuingereedschap kan meer van het zware werk van uw tuinwerk op zich nemen, of u nu voorbereidt, onderhoudt of schoonmaakt. Na een lange dag van het behoud van uw buitenruimte, kunnen overgebleven onkruid, gras of bladeren gemakkelijk worden verzameld en weggesleept in een van de vele nuttige tuinkarren en kruiwagens die we vervoeren. We hebben het tuingereedschap voor elk type tuin en elk niveau tuinman.

Bezoek bovendien het Home Depot Garden Center in de winkel of online voor alles wat met tuinieren te maken heeft, het hele jaar door. Van tuingereedschap tot bloemen- en plantenzaden tot tuinonderdelen en accessoires, we hebben de juiste merken en producten om het zwaarste tuinwerk van een doener aan te kunnen. Benzakein raadde de eerste keer dat tuinders ook zinnia's, kosmos en wereldbolamarant uit zaden kweken. Maar je kunt de stalen spaankop ook gebruiken om een tuinbed te graven door het door het gras en naar beneden te duwen in het vuil rond de omtrek van het plein dat je wilt graven.

Truini raadt de Tracey Garden Smart Shovel aan als een veel verbeterde update van uw standaard tuinschop. Voorbij zijn de dagen dat je uren op handen en knieën doorbrengt om al het vervelende onkruid uit je tuin te halen. De bloemen en groenten in uw tuin zijn afhankelijk van hoogwaardige, voedseldichte grond om groot en weelderig te worden. De Wilcox roestvrijstalen tuintroffel verdient lovende kritieken van gebruikers omdat hij bijna onverwoestbaar is, zelfs na jaren van oppotten, planten en licht graven.

Dus om u te helpen de beste gereedschappen te vinden voor al uw aankomende tuinprojecten, vroegen we vier ervaren tuinders naar de handschoenen, laarzen, scharen, slangen en schoppen waarop ze vertrouwen om gezonde, mooie en heerlijke planten te laten groeien. In plaats van eenvoudige katoenen tuinhandschoenen te kopen, die slechts een beetje bescherming bieden, stelt hij voor om te investeren in deze 18 inch lange, professionele rozentuinhandschoenen. Als het gaat om best practices voor tuinieren, is er vaak geen „gouden regel” en is elke plant uniek”, zei Sears. Voor sommige lichtgewicht klussen met veel snijden, kunt u ook een tuinschaar gebruiken, die slechts een stapje hoger is dan een snoeischaar.

Ze heeft onlangs een minicursus gemaakt om tuinders te helpen bloemen uit zaad te laten groeien, waarvan ze zei dat het je toegang geeft tot honderden speciale variëteiten die zaailingen misschien niet aanbieden. Gemaakt met comfort flex-technologie en ademend nylon, De Handmaster Bella Comfort Flex tuinhandschoenen zijn een geweldige keuze voor al uw tuinbehoeften. Of je nu bloemen of groenten kweekt, je allereerste tuin plant of je 20e (en zelfs als je een zelfvoorzienende homesteader bent), er zijn bepaalde tools die elke amateurtuinbouwer essentieel vindt. Tuinieren kan snel grote schade aanrichten aan je schoenen, en het kopen van een paar waterdichte laarzen zal je op de lange termijn hartzeer besparen.

Een booghark kan worden gebruikt om los vuil rond uw tuin te verzamelen of op te ruimen, en ze zijn vaak gemaakt van steviger staal dan een bladhark. .

Leave Message

Required fields are marked *