Wat zijn de namen van tuingereedschap?

Handsnoeischaar, ook wel snoeischaar genoemd, helpen regeren in planten die uit de hand lopen en het overnemen. Essentieel voor elke tuinman, de tuinschop is een van de eerste en meest waardevolle troeven in het tuinhuis.

Wat zijn de namen van tuingereedschap?

Handsnoeischaar, ook wel snoeischaar genoemd, helpen regeren in planten die uit de hand lopen en het overnemen. Essentieel voor elke tuinman, de tuinschop is een van de eerste en meest waardevolle troeven in het tuinhuis. Met een rechthoekig lemmet van ongeveer 10 x 7 kan de tuinschop worden gebruikt voor vele en gevarieerde taken, van het draaien van de grond tot randen, snijden en tillen. Dit is een machine die werkt met behulp van draaiende messen om het gras in uw gazon op een vooraf ingestelde hoogte te maaien.

Bij de meeste machines kunt u aanpassen hoe hoog u het gras wilt hebben, zodat u uw gazon kunt personaliseren en hoe vaak u moet maaien. Er zijn veel soorten grasmaaiers beschikbaar, waardoor het gemakkelijk is om er een te vinden die aan uw behoeften voldoet zonder de bank te breken. Voor de meeste kleine maaiers draait een motor de messen en beweegt de grasmaaier ook of vereist dat de persoon die hem gebruikt hem duwt. Grotere maaiers zijn meestal zelfrijdend, wat betekent dat de gebruiker alleen hoeft te leiden waar de maaier naartoe gaat en niet echt veel moeite hoeft te doen om de maaier te verplaatsen.

Ten slotte zijn er ook zitmaaiers die veel groter zijn en ideaal voor het maaien van grote gazons. Hoewel er robotmaaiers zijn die op afstand worden bediend en alleen werken, zijn deze niet erg populair en moeilijk te vinden. U kunt grasmaaiers kopen die op benzine werken, elektrisch zijn of push-aangedreven en haspelmaaiers zijn. Het soort dat u kiest, hangt af van het vermogen dat u nodig hebt, de grootte van uw gazon en uw budget.

Deze populaire gereedschappen werken door lucht uit een mondstuk te persen. De persoon die de bladblazer gebruikt, kan de lucht richten waar hij heen wil, waardoor stapels bladeren of maaisel gemakkelijk kunnen worden verplaatst. U kunt elektrische of gasvormige bladblazers kopen. Ze zijn te koop in rugzakformaat met het mondstuk naar beneden hangend voor eenvoudig gebruik, of als volledig handheld-modellen.

Natuurlijk zijn de bladblazers van de rugzak gemakkelijker te gebruiken voor een langere periode en worden ze vaak op benzine aangedreven, omdat dit soort blazers meestal zwaarder zijn. Als je een enorme tuin hebt of buren helpt naast die van jezelf hun gazons leeg te maken, dan wil je misschien kijken naar het kopen van een grotere bladblazer met wielen of zelfs een motor waarmee hij zichzelf kan voortstuwen. Deze zijn veel sterker maar ook duurder. Als je bladeren en twijgen in je tuin wilt kunnen opzuigen en meteen wilt mulchen, heb je een mulcher nodig.

Deze zijn erg krachtig en hebben een bijgevoegde tas die de mulch verzamelt die je maakt. Deze gereedschappen, ook wel bekend als „uitzendstrooier”, zijn belangrijk voor het onderhouden van een geweldig uitziend gazon. Ze kunnen worden gebruikt om snel en gelijkmatig zaad, zand, kunstmest en zelfs ijs te smelten op uw oprit. Er zijn een aantal verschillende soorten beschikbaar, met als kleinste de handhopper.

Dit werkt doordat de gebruiker aan een slinger draait en zelfs hoeveelheden van het product verspreidt terwijl de persoon ermee loopt. Een handgeschoven strooier is iets gemakkelijker te gebruiken als je een grote ruimte hebt om te worden bemest of gezaaid, en zal zijn eigen slinger draaien terwijl deze over de grond wordt geduwd. Ten slotte zijn voor zeer grote toepassingen ATV twee spreaders en tractorspreaders beschikbaar, hoewel deze over het algemeen niet iets zijn dat de gemiddelde huiseigenaar nodig heeft. Als je het leuk vindt hoe je gazon eruitziet als het gras groen is en je wilt je tuin laten groeien zonder elke dag uren water te hoeven geven, dan wil je investeren in een sproeier.

Deze gereedschappen worden gebruikt om uw tuin of tuin te irrigeren zonder dat u er voor de klus hoeft te zijn. Ze variëren in hun ontwerp, maar het meest voorkomende type sprinkler is de oscillerende sproeier. Het werkt door water in de lucht te sproeien en automatisch heen en weer te bewegen. Omdat u verschillende delen van uw tuin water wilt geven, moet u erop uit gaan en de sproeier naar een nieuwe locatie verplaatsen.

Ondergrondse sprinklers kunnen permanent worden geïnstalleerd door een professional. Deze kunnen worden ingeschakeld wanneer u ze nodig hebt of worden geprogrammeerd om op een bepaald tijdstip te werken. Het is belangrijk om uw bladeren en gazonafval op een stapel te krijgen, en vooral tijdens de herfst wilt u een hulpmiddel om bij dit proces te helpen. Er zijn een aantal verschillende soorten harken beschikbaar, elk het meest geschikt voor verschillende taken.

Blaharken zijn van plastic en hebben er een beetje aan te geven, waardoor ze ideaal zijn voor het harken van grote stapels bladeren, dennennaalden en zelfs gemaaid gras. Een ander soort hark dat belangrijk is voor gazononderhoud is de boeghark, die kortere, sterkere tanden heeft. Deze harken zijn perfect voor het verplaatsen van grind, zand of rotsen en voor het modelleren van uw tuin en gazon. Als u problemen ondervindt om uw gras te laten groeien, moet u mogelijk uw gazon beluchten.

Dit houdt in dat gaten in de grond worden gemaakt die het voor de wortels van je gras gemakkelijker maken om te groeien. Dit stimuleert ook het werk van wormen en verbetert de bodemafvoer, zodat je na een regenbui geen natte plassen in je tuin hebt staan. Spike-beluchters werken om gaten te creëren door het vuil weg te duwen wanneer de spikes in de grond worden geduwd. Kernbeluchters verwijderen eigenlijk stukjes grond van de grond.

Hierdoor blijven de gaten veel langer open en kunt u langer genieten van de voordelen van beluchting. Wanneer u een beluchter koopt, moet u ook beslissen of u er een wilt die handmatig is, waarbij u het gereedschap in de grond moet duwen of aangedreven moet worden, waar het werk voor u wordt gedaan, de beluchter snel over het gazon beweegt en u hoeft niet zoveel moeite te doen. Deze lange, flexibele buis is de beste manier om water van de ene locatie naar de andere te verplaatsen en om uw tuin en gazon water te geven. Het kan aan de kraan aan de zijkant van uw huis worden bevestigd en vervolgens het andere uiteinde vrij worden gelaten om het water te laten stromen, bevestigd aan een sproeier of te gebruiken met een sproeier, zodat u gemakkelijk kunt regelen waar het water naartoe gaat.

Er zijn ook slangen met kleine gaatjes erin, en deze „soaker slangen” maken het gemakkelijk om tegen zeer lage kosten een irrigatiesysteem door uw tuin of gazon te laten lopen. Als je ervoor wilt zorgen dat je gras altijd vlak en netjes is, maar ruimte hebt in je tuin waar je geen grasmaaier of onkruideter kunt gebruiken, dan heb je een grasschaar nodig. Deze gereedschappen hebben lange messen en zijn in feite een krachtige buitenschaar. Ze kunnen worden gebruikt om rond bomen of struiken te trimmen zonder schade aan te richten, en kunnen het beste worden gebruikt nadat u hebt geprobeerd te maaien of onkruid te eten, omdat ze handmatig zijn en erg lang zullen duren om te gebruiken.

Troffels zijn eigenlijk als kleine schoppen. Ze zijn goed om terrein te breken, dus je kunt wat zaden of planten planten, en je kunt ze gebruiken om kleine hoeveelheden grond rond te verplaatsen. Je kunt ook troffels gebruiken om oude planten op te graven of om het gemakkelijker te maken om onkruid uit te plukken. Wanneer u op zoek bent naar dit type tuingereedschap, zoek er dan een die stevig is en een comfortabele handgreep heeft, het ontwikkelen van handblaren na constant gebruik is een van de ergste gevoelens ter wereld.

Een roestige troffel is de ergste nachtmerrie van bijna elke tuinman. De Ergo Garden Handtroffel van Fiskars wordt geleverd met een gepolijste aluminium kop die roest op afstand houdt en tegelijkertijd scherp blijft voor jarenlang gebruik. Waag het niet om een schop een schop te noemen. Schoppen onderscheiden zich van schoppen vanwege het vierkante mes van de eerste.

Je zult niet veel kunnen graven met een schop, gezien de vorm van het blad, maar ze zijn goed voor het draaien van grond en het opbreken van klonten en wortels. Met zijn 25 jaar garantie zou deze Pedigree spade al geruime tijd bij je moeten zijn. Het is getest en bestand is tegen 200 pond buigen, en de loopvlakken aan de bovenkant van het mes beschermen uw schoenen wanneer u uw lichaamsgewicht gebruikt om druk uit te oefenen. Recensenten van de Kobalt Steel Garden Spade juichen toe hoe sterk het mes is voor het doorsnijden van veel hardnekkig gras of andere organische materialen.

Het heeft een comfortabele handgreep, belangrijk voor degenen die urenlang tuinwerk doen, en degenen die het hebben gebruikt, vinden het licht van gewicht en de perfecte hoogte. Vuil worden in de tuin is leuk en zo, maar tuinhandschoenen zijn een absolute must-have om je te beschermen tegen het slaan van je handen, ze te beschermen tegen scherpe voorwerpen en te voorkomen dat te veel smurrie zich onder je nagels ophoopt. Zoek naar handschoenen die ademend, flexibel en comfortabel zijn, zodat tuinwerk niet al te veel aanvoelt als een hele klus. Je zult bekend zijn met harken als je ooit in de herfst een bos bladeren hebt moeten opruimen.

De getande staaf is goed voor het massaal verzamelen van puin met zo min mogelijk passen. Harken zijn goed om de grond waterpas te houden en glad te strijken, vooral voor het planten. De Fiskars Leaf Rake heeft een 24-inch kop met gepatenteerde gebogen tanden om meer vuil op te pakken met minder kans op verstopping. De aluminium handgreep is licht van gewicht, maar de hark zelf slaagt erin om sterk en duurzaam genoeg te blijven, zodat Fiskars levenslange garantie op de hark biedt.

Voor degenen die krap zijn op schuurruimte, kan de hark van Garrett Wade instorten, zodat het minder onroerend goed in beslag neemt. Pas de hark eenvoudig aan tussen drie voet en vijf voet en pas de 15 stalen tanden zo aan dat ze zo dicht bij elkaar staan als zeven inch of zo uitgespreid als 22 inch. Maak het bodemgemak los en egaal met de lichtgewicht True Temper-hark. De glasvezel is een makkie om te hanteren, vooral met de antislip handgreep van het kussen, en de 16 tanden zorgen ervoor dat de tuin als een charme werkt.

Pak een schop de volgende keer dat je een diep gat moet graven, putten moet vullen of hopen puin moet verwijderen. Zoek naar een schop die je rug niet belast en je helpt dingen gemakkelijk te verplaatsen. Je breekt gemakkelijk terrein met deze schop dankzij het industriële, gehard staal, waarvan het merk zegt dat het twee keer zo gemakkelijk door de grond dringt. De bovenkant van het blad is voorzien van een grote PowerStep, zodat je de schop echt in de grond kunt drijven.

Deze budgetschop is redelijk barebones, maar alles wat je moet weten is dat hij 45 centimeter lang is, een mes van gehard staal heeft en wordt geleverd met een handvat van geschuurd hardhout. De handgreep van glasvezel van deze Craftsman houdt hem licht van gewicht, waardoor je thuis misschien verrast, sterk, het is dankzij het mes van gehard staal. Het handvat heeft een gewatteerde handgreep voor comfort en de schop wordt gedekt door een garantie van 15 jaar. Een snoeischaar, ook bekend als snoeischaar, handsnoeischaar of snoeischaar, is een soort schaar die specifiek op planten wordt gebruikt.

Een goed paar zal superscherp zijn om net zo gemakkelijk door dikke takken te snijden als ze door takkenachtige stengels kunnen snijden. Met de Fiskars Carbon Steel Bypass Handsnoeischaar krijgt u een vlijmscherp paar snoeischaren die langer scherper blijven met minder weerstand dan vergelijkbare opties. Een coating vermindert wrijving en is bestand tegen roest, waardoor het gemakkelijker wordt door sappige takken en bladeren te snijden. Deze Japanse snoeischaren komen veel voor bij tuinders in Japan, en je kunt spotten met het hoge prijskaartje, als je eenmaal een paar in je hand hebt, is het allemaal logisch.

Het heeft een uitstekende werking en biedt nauwkeurige sneden. Alleen al van uiterlijk is het een waardige toevoeging aan de gereedschapshoop. Een schoffel ziet eruit als een schop met zijn mes gebogen in een hoek van 90 graden. Het rechthoekige blad breekt klonten af en is uitstekend in het gladmaken van het grondoppervlak, het bewerken van grond en het verwijderen van onkruid.

Deze schoffel van commerciële kwaliteit van Bully Tools is voorzien van een hardwerkend, duurzaam 12-gauge staal dat dikker is dan je op de meeste tuinschoffels zult vinden. Een lichtgewicht handvat van glasvezel en schuimgreep zorgen ervoor dat je armen niet moe of pijnlijk worden. De afgeschuinde bladrand van Craftsman's schoffel geeft gebruikers schonere sneden, en het is een ideale keuze voor diegenen die niet te veel willen uitgeven aan een gebruiksvriendelijke en efficiënte tuinschoffel. Deze made-in-Japan schoffel is een bewerking van een ontwerp dat al eeuwenlang door Japanse tuinders wordt gebruikt.

Het ene uiteinde van het blad komt samen op een gebogen punt, en vergezeld van het korte handvat trekt het natuurlijke zwaaien van de arm het mes naar het lichaam terwijl het in de grond graaft. Een tuinvork is net als een eetvork, behalve dat hij zijn sterke, scherpe tanden gebruikt om door aarde te breken en niet door voedsel. Gebruik een tuinvork om gaten in de grond te maken voor zaden, dingen te verplaatsen of onkruid op te tillen. Tuinvorken zijn een van de meest utilitaire tuingereedschap dankzij de vele toepassingen.

De tuinvork van Clarington Forge is met de hand gesmeed uit één stuk staal, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over breuk. Het merk bestaat al sinds het einde van 1700, dus u kunt er zeker van zijn dat Clarington Forge een blijvende reputatie heeft op het gebied van goed gemaakt tuingereedschap. Ervaren tuiniers weten vanaf het begin hoeveel waardeharken er zijn. Er zijn ook twee soorten tuinharken, de bladhark en de boeghark.

De eerste is lichter voor eenvoudigere tuiniertaken, zoals mulch, het verspreiden en verzamelen van dode droge bladeren in hopen voor eenvoudig verzamelen. Wat nog belangrijker is, als je een gevoelige huid hebt die reageert op verschillende tuinchemicaliën of meststoffen, kunnen tuinhandschoenen ook van pas komen. De handschoenen moeten perfect in je handen passen om te voorkomen dat ze tijdens het werken wegglijden of deeltjes binnenlaten. Dergelijke redenen rechtvaardigen waarom u moet investeren in een goed paar tuinhandschoenen voordat u aan tuinwerk gaat.

Mooie groenblijvende gazons worden onderhouden door regelmatig water te geven. U hoeft geen uren te besteden aan het besproeien van uw gras als u kunt investeren in een tijdbesparende sproeier. Het enige dat u nodig heeft, is om een aantal uren op bepaalde locaties in de tuin een sproeier te monteren en uw gras water te geven. Doe dit op rotatiebasis totdat de hele tuin proportioneel wordt bewaterd.

U kunt zelfs investeren in meer dan één sproeier en tijd besparen om het hele gazon in één keer water te geven. Sprinklers zijn niet ingewikkeld om te hanteren, omdat u ze alleen maar hoeft aan te sluiten op een slang met stromend water. Er zijn sprinklers die u ondergronds kunt monteren, waardoor u geen slangen hoeft te gebruiken. Deze worden op afstand bediend, met minder inspanning.

Sprinklers werken gewoon door water in de lucht te sproeien, waarna het water op de grond wordt gedrenkt. Het meest voorkomende sprinklertype op de markt is het oscillerende type. Handtroffels komen veel voor bij stadstuinders. Ze zijn perfect geschikt voor elk type tuinieren, van tuin tot container en verhoogde bedden, type tuinen.

Een handtroffel wordt gebruikt om grond uit de grond op te graven, grond in containers over te brengen of zaailingen te planten. De kleine handtroffels kunnen gemakkelijk ontbreken in de tuin. Om deze reden moet u investeren in een handvat met een felgekleurd handvat om ze gemakkelijk te spotten als u ze in de tuin kwijtraakt. Deze tool werkt het meest effectief hand in hand met een sproeier, maar kan ook op verschillende manieren zelfstandig werken.

Een lange slang is erg belangrijk in de tuin en vergeet niet om flexibiliteit te overwegen bij het kopen van een slang. De tuin water geven is een routinetaak, en daarvoor heb je de juiste slang nodig. Een van de factoren waarmee u rekening moet houden bij het kopen van een tuinslang is de lengte plus het gewicht. Houd rekening met de grootte van uw tuin, zodat u eenvoudig de lengte kunt bepalen van de slang waarmee u comfortabel gaat werken.

Voor het gewicht is het in die zin dat de slang gemakkelijk te verplaatsen moet zijn. Bovendien kan het soms nodig zijn om het te gebruiken om warm water in de tuin te laten lopen, dus zorg ervoor dat het ook is ontworpen om dat aan te kunnen. Er is ook een type slang dat druppelirrigatie in de tuin mogelijk maakt, en deze wordt geleverd met kleine gaatjes. Je moet daarom uitzoeken of je er een kunt gebruiken.

Als uw tuinwerk waarschijnlijk uitgebreid graven inhoudt, is een schop onmisbaar. Tuinschoppen worden verondersteld in te vullen waar handtroffels het niet aankunnen. Deze gereedschappen zijn op verschillende manieren nuttig, waaronder het graven van gaten in krappe ruimtes of waar andere planten al bestaan. Tuinschoppen zijn ook betrouwbaar als het gaat om het wegwerken van diepgeworteld onkruid dat je normale handen er niet gemakkelijk uit kunnen trekken.

Die netjes getrimde gazons worden meestal mogelijk gemaakt door een grasmaaier. Deze tool is ontworpen met roterende messen die gekweekt gras op een gazon netjes afsnijden wanneer ze worden aangedreven. Gras groeit sneller wanneer het vaak wordt bewaterd, en om deze reden is een grasmaaier ontworpen om die perfecte gazonlook te behouden. Leer deze namen van tuingereedschap om uw woordenschat voor gereedschap en apparatuur in het Engels te verbeteren en te.

Deze schoppen hebben niet de drijvende kracht die vierkante schoppen hebben, maar ze zijn handig om te hebben bij het planten van een tuin. De waterwand kan met grote precisie worden gebruikt, waardoor hij ideaal is voor het besproeien van hangende planten of tuinen met beperkte gebieden. In het scenario van de huistuin kiezen de meeste mensen ervoor om de op benzine aangedreven roterende schoffel te gebruiken - een hulpmiddel dat het baanbrekende werk bespaart van het opgraven van een groot moestuin of gazon. Een veelzijdig apparaat dat lucht door een mondstuk blaast, waardoor het uitstekend geschikt is voor het opruimen van gevallen bladeren en ander tuinafval.

De handvork kan worden gebruikt in gebieden waar minimale bodemverstoring vereist is, met name bloementuinen en tussen grensbeplantingen. Het is een persoonlijke reis en de planten en bloemen in je tuin zijn een weerspiegeling van jezelf en je ervaringen. Het is belangrijk om als tuinman een identiteitsgevoel te hebben, en iets dat zo schijnbaar onbeduidend is als het kennen van de namen van de tools die je gebruikt (en niet gebruikt) maakt deel uit van alles waaruit die identiteit bestaat. De mattock is iets dat je misschien nooit hoeft te gebruiken, maar afhankelijk van je tuin- en grondtype kan het er een zijn die je regelmatig uitstapt.

Ze maken geweldig werk door rechte lijnen op heggen te maken, wat belangrijk is als je je tuin formeel wilt bekijken, omdat ander gereedschap de randen van de struik afronden, waardoor het veel informeler lijkt. Het meest gebruikte PVC in tuintoepassingen is ¾-inch of 1-inch „schema 40 (verwijst naar dikte), hoewel sch. Een tuinman zonder gereedschap is ernstig gehandicapt; gereedschap zonder gepassioneerde tuinman is nutteloos, maar legt gereedschap in de hand van de fervente tuinman en de resultaten zullen je stoutste dromen overtreffen. .

Leave Message

Required fields are marked *