Wat is het gereedschap dat door tuinman wordt gebruikt?

Een tuinschoffel is essentieel voor het bewerken van uw grond, het afsnijden van uw gazon en talloze andere tuintaken. Dit veelzijdige tuingereedschap is er in verschillende soorten, maar een gewone Dutch- of Draw-schoffel voldoet aan de behoeften van de meeste.

Wat is het gereedschap dat door tuinman wordt gebruikt?

Een tuinschoffel is essentieel voor het bewerken van uw grond, het afsnijden van uw gazon en talloze andere tuintaken. Dit veelzijdige tuingereedschap is er in verschillende soorten, maar een gewone Dutch- of Draw-schoffel voldoet aan de behoeften van de meeste. U zult het zeer nuttig vinden bij het voorbereiden van bedden voor planten en wieden. Botanische fotograaf Ellen Hoverkamp beveelt Foxgloves aan.

Ze zijn gemaakt van hightech sportstof dat waterbestendig, ademend is en een vormpasvorm biedt die is beschreven als een 'tweede huid'. Voor takkenscharen in aambeeldstijl bevelen onze redacteuren de Tabor Tools GG12 Anvil Lopper aan. Het kan takken met een diameter tot 2 inch snijden en is perfect voor droge of houtachtige groei. Het lemmet van koolstofstaal blijft scherp, waardoor het snijden gemakkelijk is.

Koop de Tabor GG12 Anvil Loppers op Amazon. Landschapsontwerper Genevieve Schmidt beveelt de Radius Garden 203 Pro ergonomische stalen graafvork aan. De roestvrijstalen, vierkante tanden zijn bestand tegen roest en de ergonomische handgreep heeft een antisliphandgreep. Koop de Pro roestvrijstalen graafvork op Amazon.

Uitvoerend directeur van de Coastal Maine Botanical Gardens William Cullina beveelt de King of Spades Model 38 Balling Spade aan. Het heeft een vrijwel onbreekbaar handvat gemaakt van legeringsbuizen en een warmtebehandeld mes met een scherpe rand. Koop de King of Spades ballenschop op Amazon. Onze redactie beveelt de Gardenrite Adjustable Garden Leaf Rake aan.

De harkkop zet uit van 7 tot 22 inch en wanneer deze in de ingeklapte positie wordt opgeslagen, neemt hij minder ruimte in beslag. Koop de Gardenrite Adjustable Rake op Amazon. Onze redacteuren bevelen de Rogue Garden Hoe 575G aan. Het heeft een hoogwaardige kop van gehard staal die zijn scherpe rand goed vasthoudt.

Hij is aan 3 zijden geslepen zodat hij onder alle hoeken kan worden gebruikt. Koop de Rogue Garden Hoe 575G op Amazon. Voor gebruik buitenshuis bevelen onze redacteuren de Bloem Deluxe gieter aan met een ontwerp met dubbele handgreep en verwijderbare sproeier. Het is BPA-vrij en heeft een capaciteit van 2,5 gallon.

Koop de Bloem Deluxe Gieter op Amazon. Onze redactie beveelt de Marathon Dual-Wheel Yard Rover aan. Met slechts 29 pond in totaal weegt hij 25% minder dan een traditionele kruiwagen, en de enkele handgreep maakt het gemakkelijk om te duwen, te trekken en te dumpen. Koop de Marathon Dual-Wheel Yard Rover op Amazon.

Of je nu tuit in containers, verhoogde bedden of direct in je tuin, een handtroffel is een must have tool. Gebruik het om te graven, de aarde op te zetten of hardnekkige bladeren op te trekken. Een handtroffel is eigenlijk het eerste tuingereedschap dat ik kocht toen we begonnen met containertuinieren op de patio van ons appartement, dus het is een hulpmiddel dat ik vaak aanbeveel voor stadstuinders. Handtroffels zijn perfect voor het overbrengen van vuil in potten of het planten van zaailingen en bollen.

Omdat ze gemakkelijk neer te zetten zijn en uit het oog verliezen terwijl je in de tuin werkt, zoek je naar handgereedschap met heldere handvatten die gemakkelijk te herkennen zijn in het vuil of groen. Dit is een ander hulpmiddel dat nodig is, ongeacht hoe u tuiniert. Veel snij- en trimklussen kunnen worden afgehandeld met een goede snoeischaar. Ik vind ze essentieel voor het oogsten van kruiden, fruit en groenten.

Ze maken nu zelfs tuinhandschoenen met touchscreen, die perfect zijn als je naar muziek of podcasts luistert op een smartphone terwijl je tuiniert. Harken zijn onmisbare gereedschappen voor iedereen met een tuin. Hoewel bladharken voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt, is een booghark geweldig om in de tuin te gebruiken. Een booghark kan ook worden gebruikt om bladeren te verwijderen of mulch te verspreiden.

Het is ook perfect voor het egaliseren van grond of het opbreken van hard tuinvuil in het voorjaar. Toen we voor het eerst overstapten van containertuinieren op een terras naar een gemeenschapstuin met verhoogd bed, dachten we dat we gewoon konden rondkomen met het handgereedschap dat we eerder hadden gebruikt. Toen de lente aanbrak en het tijd was om het vuil te bewerken en compost in te mengen, realiseerden we ons precies hoe moeilijk dat was met alleen handgereedschap. Een andere tuinman leende ons hun booghark om onze compost te verspreiden en nu hebben we die zelf in de tuin te gebruiken.

Dit is een must-have voor werven, verhoogde bedden of zelfs gemeenschappelijke tuinpercelen. Als u tuiniert in uw tuin of een verhoogd bed, zult u merken dat een graafschop een uiterst nuttig hulpmiddel is. Je kunt het niet alleen gebruiken om gaten te graven, het is ook geweldig om vuil van een kruiwagen naar je tuin te transporteren zonder de hele lading te hoeven dumpen. Hoewel u misschien al uw graafbehoeften hebt verzorgd door een handtroffel en een graafschop, vindt u misschien een tuinschop die buitengewoon nuttig is in uw tuinbed.

Sommige mensen gebruiken een hori hori in plaats van een handtroffel, omdat je deze gemakkelijk kunt gebruiken om zaailingen te verplanten en gaten te graven om te planten. Veel modellen hebben ook afmetingen gegraveerd in het lemmet, waardoor het gemakkelijk is om diepte te meten bij het planten van zaden. Kampeerders vinden ook een hori hori handig om in hard verpakt vuil te graven of rotsen onder je tent op te wrikken. Als je probeert het aantal tuingereedschap dat je bezit te minimaliseren, raad ik je aan om een goede snoeischaar en een snoeizaag te kopen en gewoon de takkenschaar over te slaan.

Hoewel u misschien met uw handzaag voor de meeste snijbehoeften van uw takken moet zorgen, is het ontwerp van snoeizagen perfect voor het afsnijden van takken in krappe ruimtes, vooral bij het omgaan met kleine bomen en struiken. Bekijk bij het overwegen van items die u kunt kopen hoe ze zijn gemaakt. Hoe minder stukken er zijn, over het algemeen hoe beter de constructie. Dit geldt met name voor klein handgereedschap, zoals troffels en messen.

Dit product van Gardener's Supply Company meet iets meer dan 17 inch breed en 13 inch lang. Het bevat 39 liter, of ongeveer 11 gallons. Dit product heeft een totale lengte van 13 inch en een mes dat anderhalve centimeter breed is. Een troffel is een tuingereedschap voor alle doeleinden.

Het is een minisschop met een scherpe punt die wordt gebruikt voor de teelt op kleine schaal. Er zijn verschillende breedtes, lengtes en vormen, evenals een verscheidenheid aan comfortgrepen. Gereedschappen met een volledige tangconstructie zullen minder snel buigen en breken. Degenen met meetmarkeringen zijn perfect voor het meten van de bodemdiepte bij het planten van bollen en zaden.

Een scherpe troffel is een hulpmiddel waar je niet zonder wilt. Deze tuintroffel van Edwards Tools is gemaakt van koolstofstaal en roestvrij staal en weegt slechts negen gram. Vind nu de Edwards gereedschapstuintroffel van Edwards Tools via Amazon. Je hoeft geen enorme collectie te hebben, maar het hebben van het juiste tuingereedschap kan het verzorgen van je buitenruimte zoveel gemakkelijker maken.

Hier zijn 10 tools waar je moeilijk zonder kunt. Als het gaat om planten, is een handtroffel onmisbaar. Als je er een kiest, stel je dan voor dat je er hard onkruid mee opgraaft en vraag jezelf af of het aan de klus zou zijn. Zoals bij alle tuingereedschap, houd het schoon en bewaar het op een droge plaats om roesten te voorkomen.

Nog een klein maar essentieel tuingereedschap, een handvork, stelt u in staat om harde, klonterige grond te breken en kruimelige compost in te mengen om een consistentie te bereiken waarin uw planten wortels kunnen laten groeien. Als je serieus moet graven, duurt het de hele dag om een handtroffel te gebruiken. Pak een puntige graafschop met lange steel om het werk in een fractie van de tijd te doen. Dit is een tuingereedschap dat echt goed gemaakt en stoer moet zijn, omdat het handvat onder veel druk staat.

Een graafvork is gewoon een grotere versie met lange steel van de handvork, hoewel met rechte in plaats van schuine tanden. Gebruik het voor het losmaken van grond over grotere oppervlakken of om harde grond af te breken voordat u gaat graven. Harken hebben meer toepassingen dan je misschien denkt. Ze zijn niet alleen de beste manier om bladeren of twijgen van uw gazon te verwijderen, maar kunnen ook worden gebruikt voor het afbreken van grond en het egaliseren van bedden.

U kunt kiezen uit rechte harken of bladharken met langere, lichtere tanden. Dit is een snoeischaar met lange steel die erg handig is om in bomen of heggen te reiken. De messen zijn ook groter en sterker en kunnen dus dikkere takken tot 2 inch in diameter aan, afhankelijk van het model. Je kunt vaak een handtroffel en handcultivator beschikbaar zijn in een set (soms met een snoeischaar), omdat het zulke essentiële tuingereedschap zijn.

Troffels zijn eigenlijk als kleine schoppen. Ze zijn goed om terrein te breken, dus je kunt wat zaden of planten planten, en je kunt ze gebruiken om kleine hoeveelheden grond rond te verplaatsen. Je kunt ook troffels gebruiken om oude planten op te graven of om het gemakkelijker te maken om onkruid uit te plukken. Wanneer u op zoek bent naar dit type tuingereedschap, zoek er dan een die stevig is en een comfortabele handgreep heeft, het ontwikkelen van handblaren na constant gebruik is een van de ergste gevoelens ter wereld.

Een roestige troffel is de ergste nachtmerrie van bijna elke tuinman. De Ergo Garden Handtroffel van Fiskars wordt geleverd met een gepolijste aluminium kop die roest op afstand houdt en tegelijkertijd scherp blijft voor jarenlang gebruik. Waag het niet om een schop een schop te noemen. Schoppen onderscheiden zich van schoppen vanwege het vierkante mes van de eerste.

Je zult niet veel kunnen graven met een schop, gezien de vorm van het blad, maar ze zijn goed voor het draaien van grond en het opbreken van klonten en wortels. Met zijn 25 jaar garantie zou deze Pedigree spade al geruime tijd bij je moeten zijn. Het is getest en bestand is tegen 200 pond buigen, en de loopvlakken aan de bovenkant van het mes beschermen uw schoenen wanneer u uw lichaamsgewicht gebruikt om druk uit te oefenen. Recensenten van de Kobalt Steel Garden Spade juichen toe hoe sterk het mes is voor het doorsnijden van veel hardnekkig gras of andere organische materialen.

Het heeft een comfortabele handgreep, belangrijk voor degenen die urenlang tuinwerk doen, en degenen die het hebben gebruikt, vinden het licht van gewicht en de perfecte hoogte. Vuil worden in de tuin is leuk en zo, maar tuinhandschoenen zijn een absolute must-have om je te beschermen tegen het slaan van je handen, ze te beschermen tegen scherpe voorwerpen en te voorkomen dat te veel smurrie zich onder je nagels ophoopt. Zoek naar handschoenen die ademend, flexibel en comfortabel zijn, zodat tuinwerk niet al te veel aanvoelt als een hele klus. Je zult bekend zijn met harken als je ooit in de herfst een bos bladeren hebt moeten opruimen.

De getande staaf is goed voor het massaal verzamelen van puin met zo min mogelijk passen. Harken zijn goed om de grond waterpas te houden en glad te strijken, vooral voor het planten. De Fiskars Leaf Rake heeft een 24-inch kop met gepatenteerde gebogen tanden om meer vuil op te pakken met minder kans op verstopping. De aluminium handgreep is licht van gewicht, maar de hark zelf slaagt erin om sterk en duurzaam genoeg te blijven, zodat Fiskars levenslange garantie op de hark biedt.

Voor degenen die krap zijn op schuurruimte, kan de hark van Garrett Wade instorten, zodat het minder onroerend goed in beslag neemt. Pas de hark eenvoudig aan tussen drie voet en vijf voet en pas de 15 stalen tanden zo aan dat ze zo dicht bij elkaar staan als zeven inch of zo uitgespreid als 22 inch. Maak het bodemgemak los en egaal met de lichtgewicht True Temper-hark. De glasvezel is een makkie om te hanteren, vooral met de antislip handgreep van het kussen, en de 16 tanden zorgen ervoor dat de tuin als een charme werkt.

Pak een schop de volgende keer dat je een diep gat moet graven, putten moet vullen of hopen puin moet verwijderen. Zoek naar een schop die je rug niet belast en je helpt dingen gemakkelijk te verplaatsen. Je breekt gemakkelijk terrein met deze schop dankzij het industriële, gehard staal, waarvan het merk zegt dat het twee keer zo gemakkelijk door de grond dringt. De bovenkant van het blad is voorzien van een grote PowerStep, zodat je de schop echt in de grond kunt drijven.

Deze budgetschop is redelijk barebones, maar alles wat je moet weten is dat hij 45 centimeter lang is, een mes van gehard staal heeft en wordt geleverd met een handvat van geschuurd hardhout. De handgreep van glasvezel van deze Craftsman houdt hem licht van gewicht, waardoor je thuis misschien verrast, sterk, het is dankzij het mes van gehard staal. Het handvat heeft een gewatteerde handgreep voor comfort en de schop wordt gedekt door een garantie van 15 jaar. Een snoeischaar, ook bekend als snoeischaar, handsnoeischaar of snoeischaar, is een soort schaar die specifiek op planten wordt gebruikt.

Een goed paar zal superscherp zijn om net zo gemakkelijk door dikke takken te snijden als ze door takkenachtige stengels kunnen snijden. Met de Fiskars Carbon Steel Bypass Handsnoeischaar krijgt u een vlijmscherp paar snoeischaren die langer scherper blijven met minder weerstand dan vergelijkbare opties. Een coating vermindert wrijving en is bestand tegen roest, waardoor het gemakkelijker wordt door sappige takken en bladeren te snijden. Deze Japanse snoeischaren komen veel voor bij tuinders in Japan, en je kunt spotten met het hoge prijskaartje, als je eenmaal een paar in je hand hebt, is het allemaal logisch.

Het heeft een uitstekende werking en biedt nauwkeurige sneden. Alleen al van uiterlijk is het een waardige toevoeging aan de gereedschapshoop. Een schoffel ziet eruit als een schop met zijn mes gebogen in een hoek van 90 graden. Het rechthoekige blad breekt klonten af en is uitstekend in het gladmaken van het grondoppervlak, het bewerken van grond en het verwijderen van onkruid.

Deze schoffel van commerciële kwaliteit van Bully Tools is voorzien van een hardwerkend, duurzaam 12-gauge staal dat dikker is dan je op de meeste tuinschoffels zult vinden. Een lichtgewicht handvat van glasvezel en schuimgreep zorgen ervoor dat je armen niet moe of pijnlijk worden. De afgeschuinde bladrand van Craftsman's schoffel geeft gebruikers schonere sneden, en het is een ideale keuze voor diegenen die niet te veel willen uitgeven aan een gebruiksvriendelijke en efficiënte tuinschoffel. Deze made-in-Japan schoffel is een bewerking van een ontwerp dat al eeuwenlang door Japanse tuinders wordt gebruikt.

Het ene uiteinde van het blad komt samen op een gebogen punt, en vergezeld van het korte handvat trekt het natuurlijke zwaaien van de arm het mes naar het lichaam terwijl het in de grond graaft. Een tuinvork is net als een eetvork, behalve dat hij zijn sterke, scherpe tanden gebruikt om door aarde te breken en niet door voedsel. Gebruik een tuinvork om gaten in de grond te maken voor zaden, dingen te verplaatsen of onkruid op te tillen. Tuinvorken zijn een van de meest utilitaire tuingereedschap dankzij de vele toepassingen.

De tuinvork van Clarington Forge is met de hand gesmeed uit één stuk staal, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over breuk. Het merk bestaat al sinds het einde van 1700, dus u kunt er zeker van zijn dat Clarington Forge een blijvende reputatie heeft op het gebied van goed gemaakt tuingereedschap. Zodra je deze gereedschappen in je arsenaal hebt, ben je klaar om elke reguliere tuintaak op je te nemen, van het bouwen van een tuinbed tot het aanpassen van je grond, of het planten van gewassen voor een komend groeiseizoen. Als beide posities te pijnlijk zijn, breng dan een kruk naar de tuin om op te zitten of ga gewoon op de grond zitten.

Dus of je nu nieuw bent in het hele tuinieren, of je hebt het gedaan voordat pandemisch tuinieren cool was, hier zijn de acht onmisbare tools die je nodig hebt om een tuin te krijgen waar de buurt jaloers op is. Een bladblazer, ook wel een blazer genoemd, is een tuingereedschap dat met hoge snelheid lucht uit een mondstuk schiet, om lichtgewicht puin, zoals bladeren en grasstekken, te verplaatsen. Deze onkruidgereedschappen zijn ontworpen om te snijden, te wrikken, te trekken of zelfs warmte te gebruiken om onkruid te ontmoedigen te groeien waar u niet wilt dat ze groeien. Wanneer je voor de eerste keer (of de tweede of derde keer) een tuin start, zullen de juiste gereedschappen een groot verschil maken.

Er zijn tal van lijsten met tuingereedschap beschikbaar op internet gericht op specifieke interessegebieden, waaronder het beste tuingereedschap van een bepaald jaar, of het beste tuingereedschap voor een specifieke taak, of moet tuingereedschap hebben. Een tuinschoffel is een veelgebruikt tuingereedschap met een lange steel en een klein vierkant mes dat vaak wordt gebruikt om grond te vormen, onkruid te verwijderen, grond te verwijderen en wortelgewassen te oogsten. Een bijl is een term die wordt gebruikt om te verwijzen naar een mattock, een handgereedschap dat tuinders gebruiken om grond schoon te maken of wortels en struiken op te graven. De 16-gauge kruk is niet alleen ongelooflijk duurzaam, maar ook licht van gewicht voor gemakkelijke manoeuvreerbaarheid wanneer je in het vuil zit.

Een pickmattock is een soortgelijk gereedschap met een puntig uiteinde met een plectrum erop en een ander uiteinde met een breed, plat bijlblad. Een traprand is een tuingereedschap dat eruitziet als een halve maan op een lange steel die wordt gebruikt om gazonranden te creëren en te definiëren. Een troffel is een klein handgereedschap voor tuingereedschap met een vlakke basis en een gebogen schep, ontworpen voor het hijsen van planten of aarde. .

Leave Message

Required fields are marked *