Wat is het belangrijkste gereedschap dat elke tuinman zou moeten hebben?

Elke tuinman zou een paar handschoenen met nitrilcoating moeten hebben. Scherpe snoeischaren zijn nodig voor klusjes zoals het knippen van stengels en het oogsten van groenten.

Wat is het belangrijkste gereedschap dat elke tuinman zou moeten hebben?

Elke tuinman zou een paar handschoenen met nitrilcoating moeten hebben. Scherpe snoeischaren zijn nodig voor klusjes zoals het knippen van stengels en het oogsten van groenten. Het succes van elke tuin hangt af van kwaliteitsgrond. Een kruiwagen is een van de handigste tuingereedschap voor het verplaatsen van materialen zoals grond, mest, compost en zelfs zaailingen om van de ene plek naar de andere te planten.

Probeer een kruiwagen te kiezen met knobbelige luchtbanden in plaats van een niet-lekke band, omdat de knobbelige luchtbanden meer grip hebben op losse grond en beter zijn voor het navigeren op ruw terrein. Een langere handgreep zorgt ook voor een goede hefboomwerking, waardoor het gemakkelijker wordt om zwaardere materialen met de kruiwagen te verplaatsen. Je hoeft geen enorme collectie te hebben, maar het hebben van het juiste tuingereedschap kan het verzorgen van je buitenruimte zoveel gemakkelijker maken. Hier zijn 10 tools waar je moeilijk zonder kunt.

Als het gaat om planten, is een handtroffel onmisbaar. Als je er een kiest, stel je dan voor dat je er hard onkruid mee opgraaft en vraag jezelf af of het aan de klus zou zijn. Zoals bij alle tuingereedschap, houd het schoon en bewaar het op een droge plaats om roesten te voorkomen. Nog een klein maar essentieel tuingereedschap, een handvork, stelt u in staat om harde, klonterige grond te breken en kruimelige compost in te mengen om een consistentie te bereiken waarin uw planten wortels kunnen laten groeien.

Als je serieus moet graven, duurt het de hele dag om een handtroffel te gebruiken. Pak een puntige graafschop met lange steel om het werk in een fractie van de tijd te doen. Dit is een tuingereedschap dat echt goed gemaakt en stoer moet zijn, omdat het handvat onder veel druk staat. Een graafvork is gewoon een grotere versie met lange steel van de handvork, hoewel met rechte in plaats van schuine tanden.

Gebruik het voor het losmaken van grond over grotere oppervlakken of om harde grond af te breken voordat u gaat graven. Harken hebben meer toepassingen dan je misschien denkt. Ze zijn niet alleen de beste manier om bladeren of twijgen van uw gazon te verwijderen, maar kunnen ook worden gebruikt voor het afbreken van grond en het egaliseren van bedden. U kunt kiezen uit rechte harken of bladharken met langere, lichtere tanden.

Snoeischaar is een van de tuingereedschappen die u het meest gebruikt. Wat je ook in de tuin doet, je zult waarschijnlijk planten tegenkomen die moeten worden bezuinigd. Een scherp paar van goede kwaliteit heeft een verbazingwekkende snijkracht en kan door stengels of takken tot ¾ inch hakken. Probeer ze echter niet te dwingen iets dikker te snijden, anders kun je ze stomp maken of breken.

Als je rozen hebt, gebruik dan een snoeischaar om dode bloemen af te snijden zodra de bloemen zijn uitgegeven. Dit staat bekend als 'deadheading' en stimuleert de hergroei van gezonde bloemen. Dit is een snoeischaar met lange steel die erg handig is om in bomen of heggen te reiken. De messen zijn ook groter en sterker en kunnen dus dikkere takken tot 2 inch in diameter aan, afhankelijk van het model.

Botanische fotograaf Ellen Hoverkamp beveelt Foxgloves aan. Ze zijn gemaakt van hightech sportstof dat waterbestendig, ademend is en een vormpasvorm biedt die is beschreven als een 'tweede huid'. Voor takkenscharen in aambeeldstijl bevelen onze redacteuren de Tabor Tools GG12 Anvil Lopper aan. Het kan takken met een diameter tot 2 inch snijden en is perfect voor droge of houtachtige groei.

Het lemmet van koolstofstaal blijft scherp, waardoor het snijden gemakkelijk is. Koop de Tabor GG12 Anvil Loppers op Amazon. Landschapsontwerper Genevieve Schmidt beveelt de Radius Garden 203 Pro ergonomische stalen graafvork aan. De roestvrijstalen, vierkante tanden zijn bestand tegen roest en de ergonomische handgreep heeft een antisliphandgreep.

Koop de Pro roestvrijstalen graafvork op Amazon. Uitvoerend directeur van de Coastal Maine Botanical Gardens William Cullina beveelt de King of Spades Model 38 Balling Spade aan. Het heeft een vrijwel onbreekbaar handvat gemaakt van legeringsbuizen en een warmtebehandeld mes met een scherpe rand. Koop de King of Spades ballenschop op Amazon.

Onze redactie beveelt de Gardenrite Adjustable Garden Leaf Rake aan. De harkkop zet uit van 7 tot 22 inch en wanneer deze in de ingeklapte positie wordt opgeslagen, neemt hij minder ruimte in beslag. Koop de Gardenrite Adjustable Rake op Amazon. Onze redacteuren bevelen de Rogue Garden Hoe 575G aan.

Het heeft een hoogwaardige kop van gehard staal die zijn scherpe rand goed vasthoudt. Hij is aan 3 zijden geslepen zodat hij onder alle hoeken kan worden gebruikt. Koop de Rogue Garden Hoe 575G op Amazon. Voor gebruik buitenshuis bevelen onze redacteuren de Bloem Deluxe gieter aan met een ontwerp met dubbele handgreep en verwijderbare sproeier.

Het is BPA-vrij en heeft een capaciteit van 2,5 gallon. Koop de Bloem Deluxe Gieter op Amazon. Onze redactie beveelt de Marathon Dual-Wheel Yard Rover aan. Met slechts 29 pond in totaal weegt hij 25% minder dan een traditionele kruiwagen, en de enkele handgreep maakt het gemakkelijk om te duwen, te trekken en te dumpen.

Koop de Marathon Dual-Wheel Yard Rover op Amazon. Noem ze wat je leuk vindt: snoeischaar, handsnoeischaar, snoeischaar, deze zijn essentieel om te hebben voor het snoeien van struiken, rozen, groenten, fruitbomen en meer. Voor allround gebruik geven we de voorkeur aan bypass-snoeischaren die zijn ontworpen voor het zagen van levend hout en voor soepele, zuivere sneden. Snoeien kan heel repetitief zijn, dus kies voor een snoeischaar die comfortabel in uw handen past.

Zorg er ook voor dat het mes scherp blijft. Een snoeischaar van hoge kwaliteit moet langer een scherpe rand behouden. Soms is tuingereedschap als schoenen, ze kunnen een beetje een obsessie zijn. Je komt een nieuwe gadget tegen en je denkt dat je hem gewoon moet hebben, anders valt je tuin in puin.

Maar de waarheid is dat er slechts een handvol tools zijn die je echt nodig hebt, zeven, om precies te zijn. Hier zijn onze top 7 tuingereedschap die elke tuinman zou moeten hebben. Een troffel is een tuingereedschap voor alle doeleinden. Het is een minisschop met een scherpe punt die wordt gebruikt voor de teelt op kleine schaal.

Er zijn verschillende breedtes, lengtes en vormen, evenals een verscheidenheid aan comfortgrepen. Dit kleine handgereedschap is voornamelijk bedoeld voor het beluchten en losmaken van verdichte of harde grond, maar kan worden gebruikt bij het opgraven van trossen onkruid voor eenvoudige verwijdering. Truini heeft tientallen tools gekocht en erop vertrouwd en waarschijnlijk nog honderd getest als bijdragende redacteur voor Popular Mechanics en andere tijdschriften. Als professionele tuinman moet u regelmatig de pH-waarden van de grond controleren op de juiste groei van de planten.

Een handsproeier is een tuinapparaat waar chemicaliën kunnen worden gemengd en ingesloten voor eenvoudige en veilige toepassing. Tuinieren is echt een bevredigende hobby, want het levert niet alleen bloemen en fruit op, maar ook een natuurlijke schoonheid die ons ontspant. Soaker Slang Het ideale type tuinslang, soakerslangen zijn lagedruk poreuze slangen die druppels water naar uw tuinbedden afvoeren. Het gebruik van een kruiwagen of tuinwagen kan ook helpen om uw rug te behouden, die altijd het risico loopt te worden belast door constant te buigen om uw tuin te planten en te wieden.

Deze gereedschappen worden ook gebruikt om grond of plantmedia van de grond naar een container of ander tuingereedschap te verplaatsen. Sommige onkruiden hebben een ondiep wortelstelsel en kunnen gemakkelijk worden verwijderd, maar er zijn er met goed verankerde penwortels waar veel tuinders moeite mee hebben om zich te ontdoen, zoals paardebloemen. U zou waarschijnlijk investeren in kwaliteitsgereedschap, dus om ze in topvorm te houden, moeten ze worden verzorgd en onderhouden, zodat ze langer meegaan en u goed van dienst kunnen zijn. Tuinieren kan snel grote schade aanrichten aan je schoenen, en het kopen van een paar waterdichte laarzen zal je op de lange termijn hartzeer besparen.

Deze tuintroffel van Edwards Tools is gemaakt van koolstofstaal en roestvrij staal en weegt slechts negen gram. Ook helpt het handmatig verwijderen van onkruid één voor één elke vorm van schade aan andere planten in de tuin te voorkomen. Hef- en sleepgereedschappen verplaatsen tuinmaterialen van de ene plaats naar de andere en zijn ontworpen volgens de textuur en het gewicht van de materialen. .

Leave Message

Required fields are marked *