Wat heeft een tuinman nodig?

Elke tuinman zou een paar handschoenen met nitrilcoating moeten hebben. Scherpe snoeischaren zijn nodig voor klusjes zoals het knippen van stengels en het oogsten van groenten.

Wat heeft een tuinman nodig?

Elke tuinman zou een paar handschoenen met nitrilcoating moeten hebben. Scherpe snoeischaren zijn nodig voor klusjes zoals het knippen van stengels en het oogsten van groenten. Het succes van elke tuin hangt af van kwaliteitsgrond. Tuinhandschoenen zijn een ander item dat een must is bij het werken in de tuin met planten, bodems en tuingereedschap.

Ze dienen niet alleen als bescherming voor algemene reinheid, maar beschermen u ook tegen problemen met gevoeligheden voor planten, insecten of andere allergenen die in uw tuin aanwezig kunnen zijn. Je kunt alles lezen over verschillende soorten handschoenen en waar je op moet letten in onze Koopgids voor tuinhandschoenen, maar voor de beginnende tuinman raden we de ademende bamboe handschoenen van Pine Tree Tools aan. Ze zijn dun genoeg om zelfs het kleinste voorwerp op te pakken, maar ontworpen om ernstige slijtage tegen te gaan. Ze hebben geweldige grip en beschermen je handen tijdens het opruimen van boomtakken, het leggen van mulch of het graven van gaten voor planten.

Het is gemakkelijker om water op balkoncontainers te dragen en te richten met een goede gieter. Plastic opties zijn er in talloze maten en kleuren (en ze zijn licht van gewicht). We houden van de OXO Good Grips Outdoor Pour %26 Store Gieter vanwege het ergonomische ontwerp dat gieten gemakkelijk maakt. Het heeft ook een instelbaar mondstuk waarmee u de intensiteit van de stroom kunt veranderen en is gemaakt van zwaar plastic dat bestand is tegen zonnige dagen en intensief gebruik.

Noem ze wat je leuk vindt: snoeischaar, handsnoeischaar, snoeischaar, deze zijn essentieel om te hebben voor het snoeien van struiken, rozen, groenten, fruitbomen en meer. Voor allround gebruik geven we de voorkeur aan bypass-snoeischaren die zijn ontworpen voor het zagen van levend hout en voor soepele, zuivere sneden. Snoeien kan heel repetitief zijn, dus kies voor een snoeischaar die comfortabel in uw handen past. Zorg er ook voor dat het mes scherp blijft.

Een snoeischaar van hoge kwaliteit moet langer een scherpe rand behouden. Een kruiwagen of tuinkar helpt je veel te bereiken met minimale ritten en verplaatst gemakkelijk materiaal dat te zwaar is om over de tuin te dragen. Gebruik het om compost, mulch, grond, grind, planten, gereedschap, tuinafval en nog veel meer te vervoeren. Een goede kruiwagen moet sterk en stevig zijn, terwijl hij ook goed uitgebalanceerd is, zodat je gemakkelijk een volle lading kunt rijden zonder dat hij kantelt.

Een snoeizaag is ideaal voor die takken die te groot zijn voor snoeischaren of takkenscharen. Of je nu takken snijdt of wortels verwijdert, een snoeizaag is de uitdaging aan. Deze zaag is ook handig om bij je te hebben tijdens het kamperen of wandelen. Een snoeizaag met groot bereik helpt je veilig bij die hogere takken te komen zonder een ladder te hoeven beklimmen.

Soms is tuingereedschap als schoenen, ze kunnen een beetje een obsessie zijn. Je komt een nieuwe gadget tegen en je denkt dat je hem gewoon moet hebben, anders valt je tuin in puin. Maar de waarheid is dat er slechts een handvol tools zijn die je echt nodig hebt, zeven, om precies te zijn. Hier zijn onze top 7 tuingereedschap die elke tuinman zou moeten hebben.

Afhankelijk van de grootte van de tuin heeft u ze tijdens het groeiseizoen mogelijk één keer per week, tweewekelijks of zelfs één keer per maand nodig. Deze opstartkit heeft alles wat een nieuwe tuinman maar kan wensen, allemaal in een handige koffer met harde zijkanten voor eenvoudige opslag wanneer deze niet in gebruik is, of zelfs draagbaarheid van de ene site naar de andere. Zelfs beginnende tuinders hebben een hark nodig om bladeren en ander buitenvuil op te ruimen en een slang of draagbare sproeier voor het besproeien van gras en aanplant. Of je nu een ervaren tuinman bent of net begint, een goede snoeischaar zal je zeker goed van pas komen.

Alles, van manieren om een sprookjestuin te introduceren tot een tuinruimte, tot unieke tuinverlichting en waterassistenten, zijn inbegrepen. Deze publicaties zijn eye-candy en bieden uren inspiratie voor plantencombinaties, tuinontwerp, doe-het-zelfprojecten en how-to's. Het verplaatsen van tuinmateriaal van plaats naar plaats in uw tuin is een gegeven gedurende verschillende periodes van het jaar. Met dit tuinschort kun je je gereedschap overal mee naartoe nemen, plus het doet ook dienst als geweldige kledingbescherming.

Het op verschillende manieren labelen van hun bloementuinen geeft een eigenzinnige herinnering tijdens het slapende seizoen aan wat er in de lente aankomt, en groente- en kruidenmarkeringen zorgen voor een snelle en gemakkelijke manier om te bepalen wat er waar is geplant. Door te investeren in dit essentiële tuingereedschap, zal uw schuur alles bevatten wat nodig is om uw tuin mooi en groeiend te houden. Dit dynamische duo biedt niet alleen een handige manier om je gereedschap mee te nemen, maar doet ook dienst als een duurzame kruk om op te zitten tijdens het werken in de tuin. Wanneer een tuinman het heeft over het uitbreiden van zijn tuinbedden, denken ze waarschijnlijk na over hoe ze het beste gemakkelijk toegankelijke en goed uitziende toevoegingen aan hun eigendom kunnen bieden.

Een bed herstellen Probleem Rosemary Sexton zorgt normaal gesproken zelf voor haar tuin, maar ze was buiten actie na een operatie en had een ervaren tuinman nodig om haar grens van 2 m x 6 m aan te pakken die overbelast was geraakt. De vouw over de bovenkant van dit kleine draagtasje houdt je stropdassen, zaadpakketten of elk ander klein tuinitem dat je nodig hebt. De meeste grote tuinen kunnen gemakkelijk worden bewaterd via een sproeier of een sproeikop die zorgt voor een zachtere stroom, maar als u pot- of hangplanten of kleinere plantenbakken heeft, wilt u profiteren van het nut van een gieter. .

Leave Message

Required fields are marked *