Tuinontwerp

Het ontwerp-totaalpakket

Het ontwerp: een in tekening gebrachte vormgeving van tuin of dakterras;

Het beplantingsplan: de juiste beplanting op de juiste plek en ieder seizoen boeiend door bloeitijden, kleurcombinaties en bladcontrasten; voorbeeld

Het matenplan: precisie op de millimeter, noodzakelijk voor een goede uitvoering van het project; voorbeeld

Coördinatie: aanleg van uw tuin, waarbij we zorgdragen voor een kwalitatief hoog afwerkingsniveau.

Het gedeeltelijk ontwerp

Is de vormgeving van de tuin in orde maar staan (sommige) planten er slecht bij, dan bent u hoogstwaarschijnlijk aan vervanging toe.
Ook planten hebben niet het eeuwige leven. Ik neem de situatie in uw tuin op en adviseer u wat te doen.

Het onderhoud

Het onderhoud van uw tuin kunt u uitbesteden maar u kunt de tuin ook zelf op peil willen houden.

Als u het (groot) onderhoud van uw tuin wilt uitbesteden, dan kunnen we u een onderhoudscontract aanbieden, waarbij u verzekerd bent van kwaliteit, tijdstip en frequentie van onderhoud.

Heeft u de behoefte om zelf uw tuin planmatig te onderhouden, dan kunnen we u een onderhouds-maat-plan aanbieden. Allereerst voorzien we de beplanting van de juiste benaming. Daarnaast beschrijven we van A tot Z het onderhoud hiervan.

Geen rijenlange tuinboeken meer die u moet raadplegen, maar een onderhoudsplan specifiek toegesneden op uw eigen tuin.

Aanleg

Als u de aanleg van uw tuin wilt uitbesteden dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Ivy tuinontwerp en advies werkt nauw samen met een gecertificeerd en erkend hoveniersbedrijf, dat zijn sporen de afgelopen dertig jaar heeft verdiend. Betrouwbare en vakkundige werknemers verzorgen de aanleg van uw tuin en u bent verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.